ΤΟΠΙΚΟ

Επέστρεψε στις νίκες η Δήμητρα, διαμαρτύρεται ο Πύρασος

επέστρεψε-στις-νίκες-η-δήμητρα-διαμαρ-700106

Την νίκη με 2-0 απέναντι στον Πύρασο πανηγύρισε η Δήμητρα που επανήλθε στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων μετά από την ήττα που γνώρισε στην έδρα του Πρωτεσίλαου την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι παίχτες του Μιχάλη Ανδρωνά ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και το τελικό σκορ ίσως τους αδικεί αφού χάθηκαν και άλλες μεγάλες ευκαιρίες. Από την άλλη η ομάδα του Πυράσου πέρα από μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο δεν απείλησε την εστία του Μπράνου και η ήττα ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Κρανάς στο 25’ που πήρε την μπάλα έπειτα από σουτ του Παπαδόπουλου το οποίο απέκρουσε ο Πρωτούλης και την έστειλε στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μοναδική καλή ευκαιρία τους στο 35’, όταν ο Γιοβάνης βρέθηκε απέναντι από τον Μπράνο, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

Νωρίτερα η Δήμητρα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της όμως ο Θωμαΐδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αύξησαν και άλλο την πίεση τους κλειδώνοντας τελικά την νίκη με τον Κρανά να πετυχαίνει 2ο γκολ στο 68’ ύστερα από πάσα του Αραπίτσα γράφοντας το 2-0.

Παράπονα ωστόσο είχαμε από την ομάδα της Νέας Αγχιάλου, αφού όπως επισημάνθηκε και στο site του συλλόγου: «Το ματς θα είχε διαφορετική εξέλιξη εάν είχε υποδειχθεί οφσάιντ στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων και εάν στο 45ο λεπτό ο αρχηγός της Δήμητρας δέχονταν την κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Τσάμη. Αντ’ αυτού ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου! Έγινε το πρωτάκουστο αντί να δοθεί κόκκινη κάρτα, να σφυριχτεί η λήξη του ημιχρόνου και όταν βγήκαν οι ομάδες για το δεύτερο μέρος, να δοθεί κίτρινη για αυτή τη φάση».

Δήμητρα-Πύρασος 2-0

Σκόρερ: (25’, 68’ Κρανάς)

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Γαλατσίδας, Νικηφοράκης (58’ Μπαράκου), Κυριάκος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς, Φούκης (64’ Χονδρογιάννης), Παπαδόπουλος, Βούλγαρης (70’ Ξηροκώστας), Αραπίτσας (78’ Ζαντιώτης).

ΠΥΡΑΣΟΣ: Πρωτούλης, Τσιάμης (60’ Παυλιώτης), Τσάκαλος (60’ Σιαμέτης), Μπασδάνης, Γκίνης, Μπαρμπούτας, Τσορμπατζής, Στεργίου, Γιοβάνης, Ζαχαράκης, Νούσιας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου