ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αισιοδοξία για Τσάγγαρη

αισιοδοξία-για-τσάγγαρη-435604

Ακόμη ένα ευχάριστο γεγονός έφερε χαμόγελα στην ομάδα της Νίκης Βόλου χθες. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσάγγαρης μετείχε κανονικά στην προπόνηση με τους υπόλοιπους παίκτες, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα προσπαθήσει και σήμερα να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς κι αν όλα πάνε καλά θα συμπεριληφθεί κανονικά στα πλάνα του Βέλικο Ντόβενταν για την αυριανή καθοριστική αναμέτρηση στην Επανωμή.
 
Το πιθανότερο είναι ο Τσάγγαρης να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή των κυανολεύκων που θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι. Συγκεκριμένα η ομάδα θα προπονηθεί στις 12, στη συνέχεια θα γευματίσει και έπειτα θα αναχωρήσει για την Επανωμή όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά στις πρώτες θέσεις.
Στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει εντελώς το τοπίο για την κατάσταση του Βολιώτη ποδοσφαιριστή. Ο Βέλικο Ντόβενταν θα γνωρίζει όχι μόνο αν θα μπορεί να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, αλλά κι αν είναι έτοιμος να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, αν και αυτό θεωρείται δύσκολο, αφού έμεινε αρκετές ημέρες εκτός και δεν αγωνίστηκε καθόλου στα ματς με Γιαννιτσά και Κοζάνη.
Ο Γιάννης Τσάγγαρης δείχνει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει και να βρίσκεται τουλάχιστον στον πάγκο για περίπτωση ανάγκης για τον αυριανό «τελικό» με την πρωτοπόρο του Βορείου Ομίλου και σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί και επίσημα με την επιλογή του για την αποστολή, η Νίκη θα παραταχθεί πάνοπλη, αφού δεν μετρά άλλα προβλήματα.  
 
Επιστροφές
Αλλωστε ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει επιπλέον σε πέντε ποδοσφαιριστές σε σχέση με το ματς με την Κοζάνη. Επιστρέφουν οι Στέλιος Μαϊστρέλλης, Κώστας Κυπτίου και Ηλίας Μακράκης που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ με άδεια βρίσκεται από χθες στον Βόλο και ο στρατευμένος, Παναγιώτης Πετράς. 
Με την «πολυτέλεια» των επιπλέον λύσεων, ο Βέλικο Ντόβενταν κάνει τα σχέδια του για την ενδεκάδα και όπως φαίνεται θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο ανταγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα είναι πάρα πολύ έντονος και ο Σέρβος προπονητής έχει την δυνατότητα να επιλέξει το καλύτερο δυνατό σχήμα.
Αλλωστε όλοι οι παίκτες που επιστρέφουν θεωρούνται σημαντικοί κι αναλόγως με την παράταξη και με την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο αυριανό ματς, θα πάρει τις αποφάσεις του για τους πρώτους έντεκα που θα ξεκινήσουν ο Βέλικο Ντόβενταν. 
Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Πετράς, Μαϊστρέλλης και Μακράκης. Στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να δείξει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα ο Βέλικο Ντόβενταν, που χθες αποφάσισε να μην επιβαρύνει ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές του και επέλεξε να τους γυμνάσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.  

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου