ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μάχη αήττητων στον Αλμυρό

μάχη-αήττητων-στον-αλμυρό-700934

Στο ντέρμπι της Μαγνησίας κοντράρονται σήμερα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και τον 4ο Ομιλο ο ΓΣ Αλμυρού και η Νίκη Βόλου στις 3μ.μ. στο Στάδιο Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΓΣ Αλμυρού και Νίκη Βόλου είναι οι δύο από τις τρεις ομάδες (μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου) του 4ου Ομίλου που παραμένουν αήττητες μέχρι και σήμερα και θα επιδιώξουν να σπάσουν το αήττητο σερί του αντιπάλου τους.

Με διαφορετικούς στόχους, όπως και πέρυσι, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σήμερα, θέλοντας την νίκη για διαφορετικούς λόγους, με την ομάδα του Στέλιου Αρσένου να επιθυμεί την όσο πιο άνετη γίνεται παραμονή κάνοντας ωστόσο πορεία πρωταθλητισμού, την ώρα που στο στρατόπεδο της Νίκης και στον πάγκο της θα βρίσκεται ο Κώστας Γρηγοριάδης, ο οποίος επιθυμεί να παραδώσει τα ηνία της ομάδας στον Ντόστανιτς με ακόμη μία νίκη.

Ο γηπεδούχος ΓΣΑ

Με προπονητή έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου από φέτος ο ΓΣΑ με τον Στέλιο Αρσένο παραμένει αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας σαν «αγκάθι» τις τρεις ισοπαλίες εντός έδρας και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), αρχικά με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και στη συνέχεια με τον ΑΣ Μετέωρα και τον Θησέα Αγριάς, μετρώντας και δύο νίκες μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1) απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΟ Σελλάνων.

Την προηγούμενη Κυριακή ο ΓΣΑ κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Στυλίδας, κερδίζοντας με 1-0, και έτσι κατέκτησε την 5η του φετινή νίκη, έχοντας φύγει με το διπλό επίσης από την έδρα του Πιερικού (0-1) και του Οικονόμου Τσαριτσάνης (1-3), μετρώντας και μία λευκή ισοπαλία (0-0) με τον Φωκικό στην Άμφισσα.

Στο στρατόπεδο του ΓΣΑ φυσικά γνωρίζουν πως η Νίκη μπορεί να είναι το φαβορί αλλά θέλουν όπως πέρυσι να κάνουν την έκπληξη, με την τεχνική ηγεσία να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, μιας και τόσο ο Πάβλι Βανγκέλι, όσο και ο Στέλιος Αλεξανδρής έχουν εκτίσει τις ποινές τους και πιθανότατα θα είναι και στο αρχικό σχήμα για σήμερα.

Στην αποστολή των Αλμυριωτών βρίσκονται οι: Σταυράκης, Βίτσος, Καρράς, Στουρνάρας, Κόκκας, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Καλαμίδας, Βανγκέλι, Αλεξανδρής, Τσιώλης, Δημηνάς, Παπακώστας, Τιμπλαλέξης, Δήμος, Κοντοβάς, Τσελεπής, Τζοβάρας, Δημητρίου, Μπακάλης, Χατζής και Γκίκας.

Για το σημερινό παιχνίδι, κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας έκανε ο Γ.Σ. Αλμυρού αναφέροντας: «Η επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού ευχαριστεί τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στον νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τη Στυλίδα και καλεί τους φιλάθλους της επαρχίας Αλμυρού να δώσουν δυναμικό «παρών» και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας μας στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ώστε να σταθούν αρωγός για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τη διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος».

Η φιλοξενούμενη Νίκη

Με τον Κώστα Γρηγοριάδη να επιστρέφει ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της Νίκης Βόλου μετά την 1η Απριλίου του 2012, οι κυανόλευκοι θέλουν σήμερα πάση θυσία τους τρεις βαθμούς προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή και το -5 από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Κώστας Γρηγοριάδης που θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ ως προπονητής τερματοφυλάκων θα έχει σήμερα χρέη πρώτου, ως υπηρεσιακός, πραγματοποιώντας χθες την τελευταία χαλαρή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Ο Φάμπιο Ταβάρες συνέχισε και χθες με ατομικό πρόγραμμα και έτσι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή, με όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να μεταβαίνουν στον Αλμυρό, όπου θα προκύψει και η 18άδα. Ετσι, διαθέσιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι: Αποστολίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Τασιάς, Θ. Παπαδόπουλος, Παπαδήμας, Μετούσι, Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Κυριαλάνης, Λάιος, Δωματάς, Μακένγκο, Τσεμπερίδης, Ρόβας, Μέτσε, Ματθαίου, Κέρι, Κουτσούκης, Ιορδανίδης, Τζιώρας, Βουκομάνοβιτς, Αναστασίου, Βουρδάκης, Σιώμος.

Η Νίκη θέλει να κατακτήσει την 4η νίκη μακριά από το Πανθεσσαλικό, μετρώντας μέχρι σήμερα τρεις νίκες με Αναγέννηση Καρδίτσας (1-6), Αστέρα Ιτέας (0-1) και ΑΟ Στυλίδας (1-4), ενώ έχει και μια ισοπαλία (1-1) με τον ΑΟ Σελλάνων.

Η προϊστορία

Ο ΓΣ Αλμυρού με την Νίκη Βόλου συναντήθηκαν στο πλαίσιο της Δ’ Εθνικής των 12 ομίλων της περιόδου 1992-1993, όταν η Νίκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με απόσταση 10 βαθμών από τη δεύτερη Λαμία. Η Νίκη ήταν νικήτρια και στα δυο ματς κόντρα στον ΓΣΑ κερδίζοντας στον Αλμυρό 1-4 (48’ Πρατής – 16’ Τσιφλόγλου, 37’ Ανδρουτσόπουλος, 42’ Διαμαντάρας, 70’ Καϊμπαλίδης), ενώ στη Νέα Ιωνία κέρδισε με 4-0 με τρία γκολ του Σπύρου Διαμαντάρα κι’ ένα του Γιάννη Τσιφλόγλου. Ωστόσο πέρυσι και για πρώτη φορά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, ο ΓΣΑ έφυγε αρχικά με νίκη από το Πανθεσσαλικό στις 26/11/17, χάρις σε τέρμα του Κυπτίου στο 74’, ενώ υποχρέωσε τους κυανόλευκους και σε ήττα στον Αλμυρό στις 11/3/18, με τέρμα του Φλίγκου στο 71’.

Ο Μπεκιάρης διαιτητής

Από την ΕΠΣ Καρδίτσας είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του Γ.Σ. Αλμυρού με τη Νίκη Βόλου με την ΚΕΔ/ΕΠΟ να ορίζει τον Λάμπρο Μπεκιάρη, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς τους Γιώργο Παπαλίτσα και Πέτρο Κανιούρα, επίσης από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Ο Μπεκιάρης είχε διευθύνει και το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που έδωσε η Νίκη με τον Θησέα στο Πανθεσσαλικό (30/9) και στο οποίο οι κυανόλευκοι είχαν επικρατήσει με 5-0. Το σημερινό έβδομο φετινό ματς που διευθύνει, καθώς έχει σφυρίξει σε πέντε παιχνίδια Γ’ Εθνικής και σε ένα της Football League.

Πέρυσι είχε βρεθεί και πάλι στο Πανθεσσαλικό και στην ανανμέτρηση της Νίκης με τον ΑΠΟΚ Βελούχι (6-0), ενώ την περίοδο 2016-17 είχε διευθύνει τις αναμετρήσεις:

Νίκη-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-1 (26/2/2017), Νίκη-Πιερικός 1-0 (9/4/2017) και ΑΕ Καραϊσκάκης-Νίκη 2-0 (7/5/2017).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου