ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το «διπλό» …που γίνεται συνήθεια

για-το-διπλό-που-γίνεται-συνήθεια-700953

Μετά από δύο νίκες στις δύο τελευταίες εξόδους η ΠΑΕ Βόλος θέλει το ίδιο αποτέλεσμα και σήμερα (3 μ.μ.) παίζοντας στη Σπάρτη για την 7η αγωνιστική της Football League. Η ΠΑΕ Βόλος έχοντας συνολικά 4 νίκες θέλει συνέχεια καθώς στις 2 τελευταίες εξόδους είχε «διπλά» στα Χανιά και τα Τρίκαλα και το ίδιο θέλει και στη Σπάρτη που στην έδρα της έχει μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία…και συνολικά έχει μια νίκη 2 ισοπαλίες και 3 ήττες…

Για το σημερινό ματς ο Ισπανός τεχνικός της ΠΑΕ Βόλος Χουάν Φεράντο θα στερηθεί των υπηρεσιών του Καμερουνέζου Ζακ Ενγκουέμ που αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς στα Τρίκαλα με 2 κίτρινες κάρτες, αλλά και του ανέτοιμου Αλμπέρτο Ρούσσου που προερχόταν από τραυματισμό. Το θετικό πάντως είναι ότι στην ΠΑΕ Βόλος υπάρχουν ποιότητα και λύσεις κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως «εντεκαδάτοι» παίκτες μένουν εκτός και έτσι δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σπάρτη (3.00 μ.μ.) και βρίσκονται από χθες στην πελοποννησιακή πόλη… Αυτοί είναι οι εξής: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Καμπαγιέρο, Πέντα, Πίτου Γκαρσία, Λούκας Γκαρσία, Κότο, Μάντζης, Ηλιόπουλος, Ανδρικόπουλος, Καρρίκι, Φράγκος, Δόρης, Κορέλας, Πίσπας και Μπουργάνης. Εκτός των Ενγκουέμ και Ρούσσου εκτός έμειναν και οι Δεμηρτζόγλου, Μεληκιώτης.

Στην ΠΑΕ Βόλος θα αγωνιστούν για το «διπλό» χωρίς να παρασύρονται από τα προβλήματα της Σπάρτης που τα -3 δεν λένε να σταματήσουν. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην τελευταία μάλιστα συνεδρίαση εξέδωσε αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών από έξι πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Αυτό σημαίνει πως οι Λάκωνες έχουν προθεσμία έως την Τετάρτη (5/12) να εξοφλήσουν όλους τους παίκτες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί για κάθε περίπτωση.

Περιμένει και το +3

Η ΠΑΕ Βόλος έχει το μυαλό της αποκλειστικά στον σημερινό αγώνα αλλά την ερχόμενη εβδομάδα ελπίζει και στην επίσημη απόφαση και στους +3 βαθμούς από την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Δόξα στη Δράμα στην 2η αγωνιστική που πρακτικά σημαίνει σύμφωνα με τους κανονισμούς ότι θα μειώσει κατά 3 βαθμούς τη συγκομιδή της Δόξας και αυτούς τους βαθμούς θα τους πάρει η ΠΑΕ Βόλος αφού στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει κανένα περιθώριο μη εφαρμογής του κανονισμού και έτσι με το επίσημο +3 η ομάδα θα είναι στην κορυφή

Μάντζης στην κορυφή

Ο Βασίλης Μάντζης της ΠΑΕ Βόλος εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Football League έχοντας φτάσει τα 5 γκολ. Στα τρία γκολ βρίσκονται οι Μαρκολίνο του Απόλλωνα Λάρισας, Τουράμ της Κέρκυρας, Κουσκουνάς της Δόξας Δράμας, Περόνε του Ηρακλή, Μπιανκόνι του Πλατανιά και Μαρουκάκης του Αήττητου Σπάτων.

Τα υπόλοιπα γκολ της ΠΑΕ Βόλος πέτυχαν από 2 οι Ηλιόπουλος και Λούκας Γκαρσία και από ένα οι Πίτου Γκαρσία, Δημόπουλος, Φράγκος και Καμπαγέρο.

«Δεν ξεχνώ ποτέ τη Σπάρτη»

Σήμερα στη Σπάρτη τρεις παίκτες της ΠΑΕ Βόλος έχουν περάσει από τους Λάκωνες και είναι οι Κώστας Ηλιόπουλος, Μιχάλης Φράγκος και Αλέξανδρος Γκαλίτσιος. Θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τους Λάκωνες φιλάθλους.

Ο Πελοποννήσιος Κώστας Ηλιόπουλος, που μάλιστα είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο σύνολο των Λακώνων φιλάθλων (57 συμ., 14 γκολ και μια άνοδο με τη Σπάρτη), ενόψει της επιστροφής του στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης δήλωσε στο «isports.gr»: «Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμένα, η Σπάρτη ήταν ένας ωραίος σταθμός για δυο χρόνια που έζησα μεγάλες στιγμές κατακτώντας την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ Εθνική.

Μέσα σε αυτό το όμορφο ταξίδι, είχαμε μαζί μας πάντα τους φιλάθλους που είχαν αγκαλιάσει όλη αυτή την προσπάθεια και ήταν κοντά μας σε ό,τι χρειαζόμασταν.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς αυτούς τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου και με στήριξαν και συνεχίζουν να με στηρίζουν ακόμα και σήμερα. Δεν τους ξεχνώ ποτέ, όπως βέβαια δεν ξεχνώ ποτέ την ομάδα της Σπάρτης.

Από την άλλη όμως ομάδα μου τώρα είναι ο Βόλος, αγωνίζομαι για την φανέλα του Βόλου πλέον και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μαζί με τους συμπαίκτες μου ώστε να καταφέρουμε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο από την αρχή του πρωταθλήματος, δηλαδή την άνοδό μας στη Superleague».

Αλλαγή ώρας στο ματς με Πλατανιά

Ο Πλατανιάς, με έγγραφο που απέστειλε στη Φούτμπολ Λιγκ, ζήτησε το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον ΝΠΣ ΠΑΕ Βόλος, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Νεάπολη την Κυριακή 9/12, να ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα, στις 14.00 αντί στις 15.00 για συγκοινωνιακούς λόγους.

Ο ΝΠΣ Βόλος απάντησε θετικά στην ομάδα των Χανίων και ως εκ τούτου ο μεταξύ τους αγώνας θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα από την αρχικά προγραμματισμένη ώρα.

Ενώ σήμερα στην 7η αγωνιστική η ΠΑΕ Βόλος θέλει το διπλό στη Σπάρτη στην όγδοη αγωνιστική Κυριακή 9/12 θα υποδεχτεί στη Νεάπολη τον Πλατανιά, για την ένατη αγωνιστική Σάββατο 15/12 θα αγωνιστεί στην Κρήτη με τον Ηρόδοτο, την Πέμπτη 20/12(15:00) θα παίξει για το κύπελλο Ελλάδος στη Νεάπολη με την ΑΕΚ και στην 10η αγωνιστική της Football League την Κυριακή 23/12 πάλι στη Νεάπολη θα υποδεχτεί την Κέρκυρα και στόχος είναι στο τέλος του 2018 να είναι στην κορυφή.

Η 7η αγωνιστική

Για την 7η αγωνιστική της Football League σήμερα (15.00) γίνονται τα ματς:

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας, διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)

Κέρκυρα – ΑΟΧ-Κισσαμικός, διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)

Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή, διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Σπάρτη – ΠΑΕ Βόλος, διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων), βοηθοί: Κοκμοτός (Δωδεκανήσου), Πετρίδης (Χίου)

Αήττητος Σπάτων – Ηρακλής, διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)

Ηρόδοτος – Εργοτέλης, διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου