ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην πισίνα οι νέοι του ΟΥΚ

στην-πισίνα-οι-νέοι-του-ουκ-453882

 Στην πισίνα του Κολυμβητηρίου της Νέας Ιωνίας Βασίλης Πολύμερος πέφτει σήμερα η ομάδα Νέων του ΟΥΚ για τη β’ φάση του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών. Οι παίκτες του Τάσου Μαρινάγη έχουν ως στόχο την πρόκριση στην τελική φάση και γι’ αυτό θα παλέψουν κόντρα σε ομάδες όπως ο Νηρέας Λαμίας, ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο Παναθηναϊκός και η Καρδίτσα έχοντας την συμπαράσταση του βολιώτικου κοινού.
 
«Στόχος μας είναι η πρόκριση. Το έχουμε πει από την αρχή και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της βολιώτικης ομάδας Τάσου Μαρινάγη στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ συμπληρώνοντας: «Αναμφίβολα το έργο που έχουμε μπροστά μας σήμερα αύριο αλλά και την Κυριακή είναι ακόμη πιο δύσκολο από ότι στην πρώτη φάση όταν και είχαμε πάρει πανηγυρικά την πρόκριση. Πλέον τα πράγματα αλλάζουν και αν θέλουμε να προκριθούμε θα πρέπει να επιδείξουμε για ακόμη μία φορά αγνωστική πειθαρχία και ήθος μέσα στην πισίνα».
 
Για να πάρει την πρόκριση ο ΟΥΚ θα πρέπει να καταλάβει μία εκ των δύο πρώτων θέσεων, έχοντας ως αντιμέτωπο σήμερα στην πρεμιέρα την ομάδα της Καρδίτσας στις 9 μ.μ., μία ώρα μετά την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νηρέα Λαμίας. Οι Βολιώτες μετά το σημερινό παιχνίδι καλούνται αύριο να αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 12 μ. Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή με δύο αναμετρήσεις για τον ΟΥΚ καθώς στις 11 π.μ. θα αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό και στις 5 μ.μ. θα πέσει η αυλαία με αντίπαλο τον Νηρέα Λαμίας. Ο ΟΥΚ θα βρει μπροστά του και την ομάδα της Καρδίτσας, κόντρα στην οποία τέθηκε αντιμέτωπος και στην πρώτη φάση και πάλι στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 19-2. Η τρίτη φάση ή αλλιώς τελική θα διεξαχθεί από τις 18 ως τις 20 Μαρτίου και εκεί θα προκριθούν οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, σύνολο οκτώ. Εκεί θα σχηματιστούν δυο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων ο καθένας. Η κλήρωση για την τελική Φάση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 / 3 / 11 και ώρα 13:30.
 
Για την ομάδα του ΟΥΚ στην Β’ φάση θα λάβουν μέρος οι πολίστες: Βαγγέλης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Τσιανάκας, Βασίλης Παπαδημητρίου (τερματοφύλακες), Γιάννης Μαλλιαρός, Δημήτρης Κούτρας, Αργύρης Μαρασλής (αμυντικοί), Μιχάλης Νικολέρης, Ιάσων Μάρκου, Δημήτρης Βαρδάκης, Παντελής Σαμακοβίδης, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, Θάνος Τζαμπάζης, Νίκος Κουφός, Αποστόλης Πέτσης, Γιώργος Μαρινάγης (περιφερειακοί), Χρήστος Μαρινάγης, Θάνος Γραμμένος, Μάριος Χατζηγούλας, Γιάννης Ιωαννίδης (φουνταριστοί).
 
 Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης
ΟΥΚ-ΝΟΒΑ               21-0
Καρδίτσα-ΟΥΚ          2-19
ΟΥΚ-Χαλκίδα            20-5
ΟΕΑΝΑΒ-ΟΥΚ         4-28
 
Το πρόγραμμα της β’ Φάσης
B’ ΦΑΣΗ
Ομιλος Βόλου – Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας
Σήμερα                                                                                                          
Ολυμπιακός – Νηρέας Λαμίας (20:00)
ΟΥΚ Βόλου – Καρδίτσα (21:00)
Αύριο
Καρδίτσα – Ολυμπιακός (11:00)                                                                  
Παναθηναϊκός – ΟΥΚ Βόλου (12:00)
Νηρέας Λαμίας – Καρδίτσα (18:00)
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19:00)
Κυριακή 27/2/11
Παναθηναϊκός – Νηρέας Λαμίας (10:00)
ΟΥΚ Βόλου – Ολυμπιακός (11:00)
Καρδίτσα – Παναθηναϊκός (16:00)                                                              
Νηρέας Λαμίας – ΟΥΚ Βόλου (17:00)
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου