ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκτός επιλογών ΕΠΟ… το Πανθεσσαλικό για έδρα της Εθνικής

εκτός-επιλογών-επο-το-πανθεσσαλικό-γ-702162

Εκτός επιλογών της ΕΠΟ παραμένει το Πανθεσσαλικό Στάδιο από τις έδρες της Εθνικής. Έχουν ήδη δηλωθεί οι πέντε έδρες τις οποίες θα έχει δικαίωμα η εθνική ποδοσφαίρου να χρησιμοποιήσει για τα παιχνίδια τις στις επόμενες διοργανώσεις που θα συμμετέχει.

Πρόκειται για Τούμπα, ΟΑΚΑ, Λεωφόρο, Παγκρήτιο και AEL FC Arena. Οι τρεις πρώτες με το Καυτανζόγλειο ήταν αυτές που είχαν δηλωθεί το 2018 ως έδρες για τις δύο διοργανώσεις δηλαδή το Nation League και τα προκριματικά του Euro.

Πριν περίπου μία εβδομάδα, όπως είχε δικαίωμα, αντικατέστησε το Καυτανζόγλειο με το Παγκρήτιο και πρόσθεσε το AEL FC Arena.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι κάθε ομοσπονδία έχει δικαίωμα περίπου τρεις μήνες πριν τον κάθε αγώνα να επιλέξει την έδρα της διεξαγωγής του.

Πάντως με τα σημερινά δεδομένα, εφόσον το Παγκρήτιο και η Λεωφόρος χρειάζονται κάποιες τροποποιήσεις, και το ΟΑΚΑ δεν κρίνεται ως μια καλή λύση, τότε το μεγάλο φαβορί είναι η Τούμπα (στην οποία αντιδρούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ) και με σαφώς λιγότερες πιθανότητες το AEL FC Arena και τέλος το ΟΑΚΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου