ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένοντας το +3 η ΠΑΕ Βόλος …στη Σπάρτη

περιμένοντας-το-3-η-παε-βόλος-στη-σπάρ-702570

Περιμένοντας το +3 ετοιμάζεται η ΠΑΕ Βόλος να αγωνιστεί την Κυριακή στη Σπάρτη για την 7η αγωνιστική της Football League θέλοντας συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων και εκτός έδρας καθώς στις 2 τελευταίες εξόδους πέτυχε νίκες στα Χανιά και στα Τρίκαλα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ΠΑΕ Βόλος ελπίζει ίσως σήμερα και πριν τον αγώνα της Κυριακής… και στους +3 βαθμούς από την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Δόξα στη Δράμα στην 2η αγωνιστική που πρακτικά σημαίνει σύμφωνα με τους κανονισμούς ότι θα μειώσει κατά 3 βαθμούς τη συγκομιδή της Δόξας και αυτούς τους βαθμούς θα τους πάρει η ΠΑΕ Βόλος αφού στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει κανένα περιθώριο μη εφαρμογής του κανονισμού και έτσι με το επίσημο +3 η ομάδα θα είναι στην κορυφή μαζί με τον Απόλλωνα Λάρισας και με 16 β. αφήνοντας τον Εργοτέλη στους 14 ενώ οι Δραμινοί θα υποχωρήσουν στην 9η θέση με 7.

Στην ΠΑΕ Βόλος υπάρχει καλό κλίμα μετά και το διπλό στα Τρίκαλα ενώ ο Ισπανός τεχνικός Χουάν Φεράντο για το παιχνίδι στη Σπάρτη θα στερηθεί των υπηρεσιών του Καμερουνέζου Ζακ Ενγκουέμ που αποβλήθηκε με 2 κίτρινες κάρτες σε πολύ μικρό διάστημα, ενώ από ένα ακόμη ματς θα λείψει ο Αλμπέρτος Ρούσσους που προέρχεται από τραυματισμό χάνοντας τα δυο τελευταία ματς και άρχισε να προπονείται κάνοντας ατομικό πρόγραμμα.

Ενώ στην 7η αγωνιστική την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου η ΠΑΕ Βόλος παίζει στη Σπάρτη στην 8η αγωνιστική Κυριακή 9/12 θα υποδεχτεί στη Νεάπολη τον Πλατανιά, για την ένατη αγωνιστική Σάββατο 15/12 θα αγωνιστεί στην Κρήτη με τον Ηρόδοτο, την Πέμπτη 20/12(15:00) θα παίξει για το κύπελλο Ελλάδος στη Νεάπολη με την ΑΕΚ και στην 10η αγωνιστική της Football League την Κυριακή 23/12 πάλι στη Νεάπολη θα υποδεχτεί την Κέρκυρα.

Ο Τσαγκαράκης διαιτητής στη Σπάρτη

Με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής το Σαββατοκύριακο 1-2 Δεκεμβρίου και η ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποίησε χθες τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα ματς.

Στη Σπάρτη στο ματς της ΠΑΕ Βόλος διαιτητής θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων), ενώ ο Βολιώτης Δημήτρης Θεοχάρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας) ορίστηκε στο Αιγινιακός – Απόλλων Πόντου.

Στη Δράμα, για τον αγώνα της Δόξας με την Παναχαϊκή θα βρεθεί ο Ιωάννης Νεοφυτιάδης του Συνδέσμου Κορινθίας, ενώ στο Α.Ε. Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας θα σφυρίξει ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης (Κοζάνης).

Ο Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας) ορίστηκε στο ματς του Ηρόδοτου με τον Εργοτέλη και η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη (Λάρισας) στο Αήττητος Σπάτων – Ηρακλής.

Στην Κέρκυρα για τον αγώνα των Φαιάκων με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό θα πάει ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς (Αθηνών) και ο Σπύρος Κολύτας (Λασιθίου) στα Χανιά για το Πλατανιάς-Τρίκαλα.

Ολα τα ματς ξεκινούν στις 15.00.

Αναλυτικά τα ματς και οι διαιτησίες :

Σάββατο (1/12)

Πλατανιάς-Τρίκαλα

Διαιτητής: Κολύτας (Λασιθίου)

Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής)

4ος: Γκαμάρης (Αθηνών)

Αιγινιακός – Απόλλων Πόντου

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Κουβαλάκης (Δράμας), Σκορδίλης (Κέρκυρας)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

Κυριακή (2/12)

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Κουρέντας (Τρικάλων), Φαλτακας (Γρεβενών)

4ος: Τσετσίλας (Γρεβενών)

Κέρκυρα – ΑΟΧ-Κισσαμικός

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Βρούζος (Πιερίας)

4ος: Περράκης (Αθηνών)

Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Βοηθοί: Εμπλιουκ (Ξάνθης), Χρηστάκος (Πειραιά)

4ος: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

Σπάρτη – ΠΑΕ Βόλος

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Κοκμοτός (Δωδεκανήσου), Πετρίδης (Χίου)

4ος: Ανδριανός (Αχαΐας)

Αήττητος Σπάτων – Ηρακλής

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)

Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Μάνος (Λάρισας)

4ος: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής)

Ηρόδοτος – Εργοτέλης

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Στεφανής (Καρδίτσας)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου