ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρόταση για οριστική καταδίκη στο Koriopolis

η-πρόταση-για-οριστική-καταδίκη-στο-koriopolis-703757

Η Εισαγγελέας έδρας του πενταμελούς Εφετείου κακουργημάτων, πρότεινε την ενοχή των Αχιλλέα Μπέου, Γιώργου Τσακογιάννη, Γιάννη Κομπότη, Γιώργου Μπροβήλόυ και Δημήτρη Μπάκου για την υπόθεση Koriopolis…

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 η αγόρευση της Εισαγγελέως της έδρας του πενταμελούς Εφετείου κακουργημάτων για το πολύκροτο σκάνδαλο στημένων αγώνων (εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό) του 2011. Η κ. Ευδοκία Πούλου, πρότεινε την ενοχή των 25 από τους 26 κατηγορούμενους.

Αναλυτικά:

-Μπέος ένοχος για δωροδοκία στο Αστέρας-Πανσερραϊκός(πλημμέλημα) και Αστέρας-Ολυμπιακός Βόλου (πλημμέλημα)

-Τσακογιάννης ένοχος για εκβίαση, δωροδοκία και στοιχηματική απάτη στο Πόντιοι Κατερίνης-Αετός Σκύδρας (πλημμέλημα), για δωροδοκία στο Ηλιούπολη-Λεβαδειακός (πλημμέλημα), για δωροδοκία στο Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη (πλημμέλημα), για δωροδοκία στο Ηλιούπολη-Εθνικός Περαία (πλημμέλημα), για διεξαγωγή αγώνων στοιχήματος κακουργηματική νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα (ανάμεσα στις συναλλαγές και αυτή των 150.000 ευρώ με τον πρώην διαιτητή Γιάννη Σπαθα), οπλοκατοχή.

-Καρακούλιας ένοχος για διεξαγωγή αγώνων στοιχήματος, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα (κακουργημα).

-Δημόπουλος ένοχος για διεξαγωγή αγώνων στοιχήματος, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα (κακουργημα).

-Ζαβαντίας ένοχος για δωροδοκία στο Απόλλων Καλαμαριάς-Αχιλλέας Τριανδρίας (πλημμέλημα), στο Διαγόρας-Ατρόμητος (πλημμέλημα), στο Διαγόρας-Πιερικός (πλημμέλημα), για διεξαγωγή στοιχήματος (κακουργημα), για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (κακουργημα).

-Γεωργιτσάκος ένοχος για δωροδοκία στο Διαγόρας-Ατρόμητος (πλημμέλημα), για διεξαγωγή στοιχήματος.

-Ντότσης ένοχος για διεξαγωγή στοιχήματος , νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (κακουργημα).

-Χάλκος αθώος λόγω αμφιβολιών.

-Νικολόπουλος ένοχος για δωροδοκία στο Ηλιούπολη-Λεβαδειακός (πλημμέλημα), στο Ηλιούπολη-Εθνικός Πειραιώς (πλημμέλημα).

-Παντέλης ένοχος για δωροδοκία στο Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη (πλημμέλημα), στο Ηλιούπολη-Εθνικος Πειραιώς (πλημμέλημα).

-Κόμποτης ένοχος για δωροδοκία στο Ηλιούπολη-Λεβαδειακός (πλημμέλημα).

-Πουλόπουλος, Νταμπασης, Ρουτζιέρης, Προβατίδης ένοχοι για δωροδοκία στο Διαγόρας-Ατρόμητος (πλημμέλημα), αθώοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

-Μπάκος-Μποροβήλος ένοχοι για δωροδοκία στο Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης (πλημμέλημα), στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (πλημμέλημα) και απόπειρα δωροδοκίας στο Αστέρας-Καβάλα (πλημμέλημα).

-Ναυρινιάδης ένοχος για δωροδοκία στο Πόντιοι-Αετός Σκύδρας (πλημμέλημα) και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (πλημμέλημα).

-Δήμου ένοχος για δωροδοκία στο Διαγόρας-Πιερικος (πλημμέλημα).

-Σιδηρόπουλος ένοχος για δωροδοκία στο Δόξα Δράμας – Εθνικός Πειραιά (πλημμέλημα) , Γιάννενα-Διαγόρας (πλημμέλημα), διεξαγωγή αγώνων στοιχήματος, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα (κακουργημα).

-Τζιβελέκης ένοχος για διεξαγωγή αγώνων στοιχήματος.

-Βυθοπούλου ένοχη για διεξαγωγή αγώνων στοιχήματος.

-Τσεκερίδης ένοχος για δωροδοκία στο Διαγόρας-Ατρόμητος, στο Δόξα-Εθνικός και στο Γιάννενα-Διαγόρας ,για διεξαγωγή αγώνων στοιχήματος και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

-Διγώνης-Γαλέος ένοχοι για διεξαγωγή αγώνων στοιχήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου