ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την παρτίδα στο 91’ έσωσε ο Θησέας Αγριάς

την-παρτίδα-στο-91-έσωσε-ο-θησέας-αγριά-705566

Σ’ ένα κακό παιχνίδι, χωρίς πολλές ευκαιρίες και με συνεχείς διακοπές, Θησέας Αγριάς και Οικονόμος Τσαριτσάνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο γήπεδο της Αγριάς, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Αγριάς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 64’ με πέναλτι του Τσακάλι, ενώ ο Θησέας, που είχε και χαμένο πέναλτι με τον Οικονόμου ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπόρα, που έσωσε στο τέλος την παρτίδα για τους Μαγνησιώτες.

Το παιχνίδι

Αμφότερες οι ομάδες είχαν αμυντικούς προσανατολισμούς και έπειτα από ένα μέτριο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά, προσπαθώντας να πιέσουν. Στο 63’ ο Γκαμπέτας σέντραρε, με την μπάλα να βρίσκει το χέρι του Δημητριάδη και τον διαιτητή Σφέτσια να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσακάλι, που στο 64’ ευστόχησε, γράφοντας το 0-1. Ηταν το πρώτο εύστοχο πέναλτι για την ομάδα της Τσαριτσάνης, μετά από τρία άστοχα που είχε κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου, ΑΟ Σελλάνων και Μετέωρα.

Ο σκόρερ της ομάδα της Τσαριτσάνης έμελλε να αποβληθεί στο 86’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα στον Τσιουρή εντός περιοχής, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα, μέσα σε διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ωστόσο δεν αξιοποίησε την ευκαιρία να ισοφαρίσουν καθώς ο Οικονόμου, από τα 11 βήματα έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Νούσια, ενώ στην επαναφορά, σε νέο σουτ από παίκτη του Θησέα, η μπάλα προσέκρουσε σε σώματα και ο κίνδυνος απομακρύνθηκε.

Τον βαθμό στον Θησέα έδωσε ο Μπόρας στο 91’, που έπειτα από κόρνερ του Οικονόμου, έπιασε μέσα από τη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής αριστερό μονοκόμματο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νούσια, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Απόλυτα ευχαριστημένοι έμειναν από τη φιλοξενία του Θησέα Αγριάς οι φιλοξενούμενοι του Οικονόμου Τσαριτσάνης, που δεσμεύτηκαν να ανταποδώσουν στον β’ γύρο,

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ 1-1

Σκόρερ: 91’ Μπόρας – 64’ πεν. Τσακάλι

Διαιτητής: Γιώργος Σφέτσιας (ΕΠΣ Σάμου)

Βοηθοί: Στεφανής, Τίκας (ΕΠΣ Καρδίτσας)

Κόκκινη: 86’ Τσακάλι

ΘΗΣΕΑΣ (Μπακάλης): Κεφαλάς, Καψιώτης, Μπόρας, Βαν Ντε Γουίχε, Γιαουπλάρι (46’ Φραγκογιάννης), Κοτζαθανάσης, Αγιασιώτης (75’ Σφάκας), Χατζησταμάτης (65’ Ζάχος), Τσιουρής, Οικονόμου, Δημητριάδης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Περτζόνι (52’ Ντούφας), Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος (72’ Μιφτάρι), Χάμος, Καραλούλης, Πετράκης (88’ Τσάτσος), Κατσαμάγκας (65’ Μούλτσιας), Γκαμπέτας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου