ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαίο «διπλό» του ΓΣΑ επί του ΑΟ Στυλίδας με 0-1

σπουδαίο-διπλό-του-γσα-επί-του-αο-στυ-705576

Την εκπληκτική του πορεία και στο φετινό πρωτάθλημα του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής συνεχίζει ο Γ.Σ. Αλμυρού, που πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη, με 1-0 επί του ΑΟ Στυλίδας, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής.

Οι Αλμυριώτες του Κώστα Αρσένου ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι απόλυτα συγκεντρωμένοι, ενώ δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την ήττα στο πρωτάθλημα, μετρώντας 5 νίκες και 4 ισοπαλίες με συνολική συγκομιδή 19 βαθμών, που τους φέρνουν στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοντοβά στο 77’, που έκανε το 1-0 υπέρ της ομάδας από τη Μαγνησία. Την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει ο Γκίκας στο 75’ που έπειτα από ατομική ενέργεια σέντραρε, με την μπάλα να σταματά σε χέρι αντίπαλου αμυντικού και τη διαιτητή Τσιοφλίκη να υποδεικνύει την παράβαση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα. Συγκεκριμένα, σε κεφαλιά του Τζοβάρα στο 20’ έπειτα από σέντρα του Καρρά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, δίπλα από το δοκάρι του Κοντογεώργου. Σουτ του Τσιώλη εκτός περιοχής πέρασε άουτ στο 42’, ενώ σε αντεπίθεση του Τσελεπή, το σουτ που επιχείρησε βρήκε επάνω σε αντίπαλο στο 70’.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 92’ έχοντας ένα σουτ που βρήκε στο δοκάρι του Σταυράκη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα πανηγυρίστηκε έντονα από την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού.

ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ – ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 0-1

Γήπεδο Στυλίδας

Σκόρερ: 77’ πεν. Κοντοβάς

Διαιτητής: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη (ΕΠΣ Λάρισας),

Βοηθοί: Μάνος, Νάκας (ΕΠΣ Λάρισας)

ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ: Κοντογεώργος, Ζωγράφος, Μάγιος, Στυλιανός, Τέγος (82’ Δήμας), Αγγ. Βαρυπάτης, Κουφιώτης, Μπουσάι (67’ Λιανός), Καραλής (74’ Χαλαστάνης), Λέντας,

Κολτρέου (56’ Μανιάς).

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Κόκκας, Στουρνάρας, Μπαρούτας, Δημηνάς, Παπακώστας (65’ Τσελεπής), Χατζής (55’ Κοντοβάς), Γκίκας (70’ Τιμπλαλέξης), Τσιώλης (89’ Ναουμίδης), Τζοβάρας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Στέλιος Αρσένος, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ σημείωσε: «Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και ένα σπουδαίο τρίποντο σε μια έδρα με κακό αγωνιστικό χώρο, που δυσκόλευε την ομάδα μας να παίξει ποδόσφαιρο. Αν εξαιρέσουμε ένα δοκάρι στο 92’ και άλλη μία φάση δεν απειληθήκαμε. Με άναρχο τρόπο προσπάθησε η αντίπαλη ομάδα να μπει στην περιοχή, αλλά είχαμε σωστή αμυντική πειθαρχεία και ανταπεξήλθαμε. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, ενώ θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν κοντά μας».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου