ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τρέχει» για να προλάβει…

τρέχει-για-να-προλάβει-435604

«Τρέχει» για να προλάβει το σημαντικό ντέρμπι της Κυριακής στην Επανωμή ο Γιάννης Τσάγγαρης. Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός που έλειψε τις δυο τελευταίες αγωνιστικές λόγω τραυματισμού στην μέση, θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για το εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League 2, ωστόσο έχει επιδοθεί σε… «αγώνα δρόμου» τις τελευταίες ημέρες ώστε να είναι έτοιμος και να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Βέλικο Ντόβενταν.

Ο Γιάννης Τσάγγαρης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι έχει υποστεί αιμάτωμα στην μέση. Αυτό προήλθε από χτύπημα στον αγώνα με την Ηράκλεια Σερρών. Το γεγονός ότι δεν πρόσεξε και το αντιμετώπισε αρχικά επιπόλαια του δημιούργησε θλάση στους ραχιαίους, αφού αγωνίστηκε και το ζόρισε στο ακατάλληλο γήπεδο της Κρανούλας. Αποτέλεσμα ήταν να τεθεί νοκ άουτ από τα παιχνίδια με Γιαννιτσά και Κοζάνη και παρά το γεγονός ότι και πάλι δεν είναι απολύτως έτοιμος, η κρισιμότητα της αναμέτρησης της Κυριακής στην Επανωμή, τον πιέζει για να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Ετσι ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που περιλαμβάνει μόνο τρέξιμο, ενώ σε συνδυασμό με τις φυσιοθεραπείες, θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς τις επόμενες ημέρες. Αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της κυανόλευκης ομάδας.

«Κομβικό ματς»

Μιλώντας στην Εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ο Γιάννης Τσάγγαρης σχολίασε για το παιχνίδι της Κυριακής: «Θεωρώ ότι είναι κομβικό ματς. Είναι βασικό να μην χάνουμε εκτός έδρας και να κρατάμε την διαφορά σε επίπεδα που μπορεί να ανατραπεί. Οι υπόλοιπες ομάδες και ειδικότερα η Επανωμή θα έχουν επιπλέον απώλειες. Ας μην μένουμε στο διπλό στη Ζάκυνθο. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια και αρκετές αγωνιστικές μέχρι το τέλος. Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε στην Επανωμή τότε έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη των στόχων μας. Εγώ όσο μπορώ ανεβάζω καθημερινά ρυθμούς. Θα προσπαθήσω να δώσω το παρών και να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η παρουσία μου, αλλά πιστεύω όλα να πάνε καλά και να επιστρέψω».

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου