ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει με Κατσαβάκη

συνεχίζει-με-κατσαβάκη-454341

Στο πρόσωπο του 58χρονου τεχνικού Μάκη Κατσαβάκη βρήκε ο Ολυμπιακός Βόλου τον αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη. Ο Σερραίος προπονητής θα είναι ο τεχνικός που θα αναλάβει τα ηνία των ερυθρολεύκων ως το καλοκαίρι και θα παρουσιαστεί σήμερα από τον Αχιλλέα Μπέο στους ποδοσφαιριστές.

Ο Μάκης Κατσαβάκης είναι και επίσημα από χθες ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να ανακοινώνει: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει ότι ο νέος προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Μάκης Κατσαβάκης».

Οι ερυθρόλευκοι μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό Σάκη Τσιώλη επέλεξαν τον 58χρονο τεχνικό για την συνέχεια την στιγμή που αρκετά ήταν τα ονόματα που παρέλασαν από τη Δευτέρα αλλά εκλεκτός ήταν ο Σερραίος πρώην προπονητής του Πιερικού την σεζόν . Ο κ. Κατσαβάκης έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα του από τον Εδεσσαϊκό, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν οι ομάδες της Βέροιας, Καβάλας, Ιωαννίνων, Πανιώνιου, Πανηλειακού, Πανσερραϊκού, Αρη, Λεβαδειακού, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηρακλή, ΑΕΚ Λάρνακας και τελευταία του Πιερικού. Από τον Ολυμπιακό Βόλου πέρασε την σεζόν 2001-02 αλλά έμεινε μόλις σε ένα παιχνίδι κυπέλλου. Με τον Αχιλλέα Μπέο έχουν συνεργαστεί εκ νέου την σεζόν 1999-00 στον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Κέρκυρα στο οποίο ο Μάκης Κατσαβάκης θα ντεμπουτάρει στον πάγκο των ερυθρόλευκων. Απόντες θα είναι οι Αλβαρεζ και Τομάς οι οποίοι και έχουν συμπληρώσει κάρτες. Χθες ο Αχιλλέας Μπέος στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανακοίνωσε πως «Βρίσκεται στο Βόλο ο καινούργιος προπονητής. Εύχομαι να τελειώσω πολύ γρήγορα τις συζητήσεις με τον νέο προπονητή. Θα παρουσιαστεί αύριο (σήμερα) στα παιδιά και θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας για τις επόμενες επτά ή δώδεκα αγωνιστικές μαζί με τα play off αν ευτυχίσουμε και μπούμε εκεί μέσα, γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο όπως κάποιοι το θεωρούνε. Γιατί τουλάχιστον ακόμη μαθηματικά δεν έχει σωθεί και η ομάδα. Άσχετα τι πιστεύω μέσα μου και ποιος είναι ο στόχος».

Κλήσεις σε απολογία

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για αύριο Πέμπτη και ώρα 12:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 23η Αγωνιστική. Σε αυτές συγκαταλέγεται και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για το ματς με τον Ηρακλή την περασμένη Κυριακή. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-

ΠΑΕ Αρης.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος – ΠΑΕ Αρης.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ Ηρακλής.

Δ) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Λάρισα.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ Ηρακλής.

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Π. Μαρινάκη (μασέρ), Τ. Μητρόπουλο (Γεν. Αρχηγό): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π. Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ζ) Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή τηςΠΑΕ Πανιώνιος Riera Ortega L κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του video του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου