ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προβληματισμός από το διαζύγιο με Τσιώλη!

προβληματισμός-από-το-διαζύγιο-με-τσι-426462

Νέα δεδομένα υπάρχουν από χθες στον Ολυμπιακό καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη και η ΠΑΕ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή! Το διαζύγιο Ολυμπιακού – Τσιώλη κάποιους εξέπληξε κυρίως για την χρονική στιγμή, ενώ για τις αιτίες λέχθηκαν πολλά .
Κατ’ αρχήν ως πρώτη αιτία μπορεί να είναι η ισοπαλία και η εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Για άλλους ίσως και η στάση που κράτησε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα, ενώ κάποια άλλα σενάρια που ακούσθηκαν για διαπληκτισμούς στα αποδυτήρια που τον ενόχλησαν και τον έκαναν να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει διαψεύστηκαν…
Η ανακοίνωση της Βολιώτικης ΠΑΕ ήταν λιτή τονίζοντας απλά ότι «λύνει τη συνεργασία της με τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη, του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και να εργαστεί σε μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό Βόλου με καλύτερες συνθήκες».
Επί της ουσίας, την ώρα που η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου πέτυχε τον πρώτο στόχο της παραμονής διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι κοντά στην είσοδό της στα play off, εκπλήσσει θετικά με την απόδοσή της και οι φίλαθλοι έψαχναν τα διαβατήρια, τώρα η ΠΑΕ ψάχνει και προπονητή…
Πάντως, ενώ λέγεται πως το γυαλί μεταξύ των δυο πλευρών «ράγισε» το απόγευμα της Κυριακής, κι ενώ την περασμένη εβδομάδα η ΠΑΕ είχε διαψεύσει φήμες για κόντρες, μία σειρά περιστατικών και γεγονότων είχαν προδιαγράψει το επερχόμενο «διαζύγιο». Αρχικά φάνηκε πως ο Αχιλλέας Μπέος, αλλά και μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού έδειξαν δυσαρέσκεια για τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Τσιώλης μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα.
Όμως την περασμένη Πέμπτη η κατάσταση φάνηκε να ομαλοποιείτε με την ανακοίνωση πως «ο πρόεδρος Αχιλλέας Μπέος και ο προπονητής Σάκης Τσιώλης δεσμεύονται με συμβόλαιο λόγου, ενώ και οι δύο πλευρές σέβονται και τιμούν το λόγο τους, αφού αφορά τη συνεργασία τους.
Οπότε, σταματήστε να ψάχνεστε, δεν τσιμπάμε! Η επιτυχία του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζεται»!
Όμως ενώ η ομάδα, διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, η επιτυχία θα συνεχισθεί με νέο τεχνικό και όχι τον Σάκη Τσιώλη.
 
Διαψεύδουν
Επεισόδιο ανάμεσα στον Βιθέντε Μόνχε αλλά και τον Αχιλλέα Μπέο ισχυρίστηκαν χθες πολλά ΜΜΕ πως διαδραματίστηκε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Ηρακλή. Συγκεκριμένα ότι έγινε εκτυλίχθηκε στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων με τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων να λέγεται πως χειροδίκησε σε βάρος του Αργεντινού.
Μέσω του επίσημου site της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θέση πήραν οι αρχηγοί της ομάδας αλλά και ο Βιθέντε Μόνχε. Συγκεκριμένα ο Αργεντίνος αναφέρει: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι μερίδα δημοσιογράφων υποστηρίζει πως ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Αχιλλέας Μπέος χειροδίκησε εναντίον μου, μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, κάτι που είναι πέρα για πέρα αναληθές. Είναι επίσης άξιο απορίας πως κανένας δημοσιογράφος δεν επικοινώνησε μαζί μου για να διασταυρώσει την ύπαρξη ή όχι του υποτιθέμενου συμβάντος».
Ακολούθως ανακοίνωση βγήκε και από τους αρχηγούς της ομάδας Αλβαρεζ, Καπετάνο, Σολάκη και Ουμπίντες στην οποία αναφέρεται: «Εκπληκτοι πληροφορηθήκαμε για ένα ανύπαρκτο συμβάν που αφορά εμάς και την ομάδα μας και νιώθουμε υποχρεωμένοι να πάρουμε θέση. Ουδέποτε ο πρόεδρός μας κ. Αχιλλέας Μπέος έχει χειροδικήσει ενάντια σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον εις βάρος του Vicente Monje, μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα.Μέσα στα δύο χρόνια παρουσίας μας στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, η παρουσία του προέδρου μας στα αποδυτήρια έχει ως αποκλειστικό στόχο την εμψύχωση και μόνο της ομάδας, με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, είτε σε στιγμές έντασης, είτε σε στιγμές ηρεμίας. Οτιδήποτε άλλο διαδίδεται είναι κακόβουλο και ψευδές και μόνο σκοπό έχει να βλάψει το καλό κλίμα και την ηρεμία της ομάδας. Παραμένουμε όλοι ενωμένοι σαν μία γροθιά, με σκοπό να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».
 
 Η συνέχεια
Το Σάββατο ο Ολυμπιακός παίζει στην Κέρκυρα και ίσως σήμερα υπάρχει ανακοίνωση νέου προπονητή. Μέχρι χθες αργά το βράδυ μόνο ως φημολογίες και χωρίς να επιβεβαιώνεται τίποτα επίσημα ακούγονταν τα ονόματα των Γιόζεφ Μπουμπένκο, Εκτορ Ραούλ Κούπερ και Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ενώ το σενάρια για το Λίνεν συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες αφού έχει εκφράσει την επιθυμία του να μην επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται πάντως και η συμφωνία με Ελληνα προπονητή.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου