ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προπονήθηκε ο Καρτσαμπάς

προπονήθηκε-ο-καρτσαμπάς-708969

Από το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 3μ.μ. θα είναι και η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας για τους κυανόλευκους μετά το ευρύ 5-0 επί του Φωκικού.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, και σε αυτή συμμετείχε κανονικά και ο Χρήστος Καρτσαμπάς, με τον υψηλόσωμο στόπερ να μένει εκτός από το παιχνίδι με την ομάδα της Άμφισσας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, λόγω ενός τραβήγματος στον προσαγωγό.

Ο Καρτσαμπάς προπονήθηκε κανονικά χθες, έστω κι αν προφυλάχθηκε μη λαμβάνοντας μέρος σε όλες τις ασκήσεις, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπορεί να δώσει το παρών απέναντι στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του από την Κατερίνη.

Από κει και πέρα όσον αφορά στο παιχνίδι της Κυριακής, αμφίβολος είναι ο Φάμπιο Ταβάρες, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ σίγουρα εκτός θα βρίσκεται ο Βασίλης Ρόβας, συνεχίζοντας αποθεραπεία.

Κάλεσμα για το ματς με τον Αίολο

Την ομάδα του Αίολου Τρικάλων αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ γυναικών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 13.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο Κλειστό και να εμψυχώσει με την παρουσία του την ομάδα, ώστε να πάρει το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα μετά το 44-62 επί της Ολυμπιάδας στην πρεμιέρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου