ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Βόλο ο Βασιλειάδης μετά τη συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού

στον-βόλο-ο-βασιλειάδης-μετά-τη-συνάντ-709017

Στο Υπουργείο Αθλητισμού όπου συναντήθηκε με τον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Βόλου και μεταξύ άλλων το θέμα που κυριάρχησε στην κουβέντα ήταν η αξιοποίηση και η αναβάθμιση της ιστορικής έδρας των ερυθρόλευκων το στάδιο «Τάκης Συνετόπουλος».

Το ΕΑΚ Βόλου, που αποτελεί το «σπίτι» της ερυθρόλευκης οικογένειας, κυριάρχησε στη κουβέντα σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των ερυθρόλευκων και από τον Ολυμπιακό Βόλου το «παρών» έδωσαν οι κ.κ. Νίκος Τσεκούρας, Ιάσων Χατζής, Δημήτρης Μουρτζίνος, αλλά και ο νομικός Αργύρης Λίβας. Από τη μεριά της κυβέρνησης, πέραν του υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη, παρόντες ήταν η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Μάκης Μπαλλής.

Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του σταδίου «Τάκης Συνετόπουλος» όσο και του Αθλητικού Κέντρου στην Άλλη Μεριά ήταν τα ζητήματα που έθεσαν κυρίως επί τάπητος οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι έλαβαν την υπόσχεση του υφυπουργού να βρεθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στον Βόλο, όπου και θα εξεταστούν τόσο το συγκεκριμένο, όσο και μια σειρά από ζητήματα, όπως η χρήση του ΕΑΚ από τους ερυθρόλευκους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου