ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τη συνταγή της επιτυχίας

με-τη-συνταγή-της-επιτυχίας-454819

Με τη συνταγή της επιτυχίας που χρησιμοποιήθηκε και στα δυο προηγούμενα νικηφόρα ματς ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί σήμερα στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής θέλει την τρίτη σερί νίκη…

Με τον κόσμο στο πλευρό του, με ανεβασμένη ψυχολογία και καλή προϊστορία ο Ολυμπιακός θέλει να φθάσει στην επιτυχία, με τη σημερινή νίκη να αποκτά διπλή και ιδιαίτερη σημασία, αφού με τους τρεις βαθμούς σφραγίζεται οριστικά η υπόθεση παραμονής 7 αγωνιστικές πριν το τέλος, κάτι που ήταν ο πρώτος και αρχικός στόχος, και γίνεται παράλληλα ένα σημαντικό βήμα για το νέο στόχο που τέθηκε και αφορά στη συμμετοχή του Ολυμπιακού στα πλέι οφ για έξοδο στην Ευρώπη.

Οι ερυθρόλευκοι σήμερα στις 3 μ.μ. θέλει να φθάσει στην τρίτη σερί νίκη με την ίδια συνταγή επιτυχίας από τον Σάκη Τσιώλη.

Η σημερινή νίκη θα είναι η 8η φέτος και η 4η στο Πανθεσσαλικό, όπου οι ερυθρόλευκοι μετρούν και 5 ισοπαλίες και 3 ήττες… και θα ανεβάζει την ερυθρόλευκη ομάδα στους 34 βαθμούς.

Ο Σάκης Τσιώλης πιθανότατα δεν θα αλλάξει τα πρόσωπα στην 11άδα που ξεκίνησε στα δυο περασμένα νικηφόρα ματς με τον Ατρόμητο και στη Λάρισα, δηλαδή τον Γιακούποβιτς τερματοφύλακα, τους Σέλεζι δεξιά, Ζαραδούκα αριστερά στα άκρα της άμυνας, στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Σανκαρέ και Ντολεζάι με αμυντικό χαφ τον Άλβαρεζ. Οι Καπετάνος, Μόνχε, Μπρέσκα, Ουμπίντες θα είναι στα χαφ και ο Μαρτίν κλασικός προωθημένος.

Οι Σολάκης, Νέμεθ, Ακόστα, Μητρόπουλος, Τομάς, Ρόκα, Τικάο και Ροντρίγκεζ είναι οι υπόλοιπες λύσεις, ενώ απών είναι ο τιμωρημένος Στάθης Ρόκκας.

 

Ο Ηρακλής

Προερχόμενος από ισοπαλία στο Καυτατζόγλειο με τον Αστέρα ήρθε στο Βόλο ο Ηρακλής που είναι 4 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και εκτός έδρας έχει μόνο μια νίκη και μάλιστα πρόσφατα (5/2 στις Σέρρες 1-2), 4 ισοπαλίες (Περιστέρι 1-1, Κέρκυρα 0-0, Τρίπολη 0-0, Ξάνθη 2-2) και 6 ήττες από ΠΑΟ 4-2, ΠΑΟΚ 1-0, Πανιώνιο 1-0, ΟΣΦΠ 2-0, Λάρισα 2-1 και Καβάλα 3-0.

Ο Γιώργος Παράσχος προτίθεται να παρατάξει σε σχηματισμό 4-2-3-1 τον «Γηραιό», με τους γρήγορους Επαλέ και Σολτάνι να πιάνουν τα άκρα.

Πιο αναλυτικά, ο Ελευθερόπουλος θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια με τους Λίμα αριστερά, Αραμπατζή δεξιά και Κατσαμπή-Κυριαζή κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τη στιγμή που είναι τιμωρημένος ο Χοσέμι και τραυματίας ο Κατσικάς.

Ο Ντάνι θα είναι αμυντικό χαφ με τον Παπαστεριανό, ενώ τριάδα μέσων θα είναι οι Γκαρσία Επαλέ, Σολτάνι με μοναδικό προωθημένο Ιάκομπ.

Η 20άδα που ήρθε στον Βόλο, αποτελείται από τους: Ελευθερόπουλο, Μπαντή, Κατσαμπή, Κυριαζή, Κανακούδη, Λίμα, Αραμπατζή, Μάρα, Καϊτά, Παπαστεριανό, Γκαρσία, Ντάνι, Μαχόπ, Ρόμπλες, Βουτσιά, Στάμου, Ζερκά, Γιάκομπ, Επαλέ, Σολτάνι, με τους Χοσέμι, Κατσικά, Ηλιάδη και Σζοτ να μένουν εκτός.

Η συνέχεια

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το σημερινό ματς με Ηρακλή στην συνέχεια έχει ματς το ερχομένου Σάββατο στην Κέρκυρα, στο Βόλο με Πανσερραϊκό, στην Τρίπολη με Αστέρα, στην Καβάλα, στο Βόλο με Ξάνθη, στο Χαριλάου με Άρη και στο Βόλο με Παναθηναϊκό.

Σχετικά με τις τιμωρίες ο Χαβιέ Ουμπίντες που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες να τις εκτίσει στο ματς με τον Πανσερραϊκό τον Μάρτιο, ενώ ο Λεάντρο Αλβαρεζ που συμπλήρωσε επτά, θα απουσιάσει από δυο παιχνίδια αρχικά με Κέρκυρα εκτός έδρας και στη συνέχεια με Πανσερραϊκό στο Βόλο. Στο ματς της Κέρκυρας 26/2 δεν θα αγωνιστεί και ο Τομάς.

Σήμερα παίζει η Κ-17

Σήμερα Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12:00, στο γήπεδο «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑ», θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των ομάδων Κ-17 Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Κ-17 ΟΠΑΠ.

Διαιτητής ο Αναστασίου Ηλίας με βοηθούς τους Ζάχο Θωμά και Καραγιάννη Νικόλαο. Παρατηρητής ο Φαρμάκης Τρύφων (όλοι από ΕΠΣ Λάρισας).

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου