ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Οι νίκες είναι που μετρούν …και δίνουν άνοδο

οι-νίκες-είναι-που-μετρούν-και-δίνουν-827370

Η Νίκη Βόλου ξεκινά την «αντεπίθεση» για την κορυφή από το αυριανό ματς στο Πανθεσσαλικό με τον Φωκικό

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι νίκες είναι αυτές που δίνουν άνοδο και έχοντας αυτόν τον μοναδικό στόχο φέτος, στη Νίκη Βόλου ξεκινούν από αύριο την αντεπίθεση για να βρεθεί η ομάδα στην κορυφή. Η Νίκη υποδέχεται αύριο στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Φωκικό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο και το σύνθημα που κυριαρχεί στην ομάδα της Νέας Ιωνίας είναι «μόνο νίκες».

Ο προπονητής Γιώργος Κούτσης παραδέχτηκε χθες σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι δεν γίνεται πρωταθλητισμός χωρίς άγχος και χωρίς πίεση, τονίζοντας ότι όταν κάνεις πρωταθλητισμό οι αντίπαλοι παίζουν για δυο αποτελέσματα, ενώ εμείς μόνο για τη νίκη… «Θέλω κι εγώ η ομάδα να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά πιο πολύ θέλω να έχουμε αποτελεσματικότητα και νίκες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Νίκης τονίζοντας πως αυτό που υπόσχεται στον κόσμο είναι να πανηγυρίσουν στο τέλος την άνοδο…

Στη Νίκη έτσι φαίνεται πως ήδη γύρισαν σελίδα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο ΕΠΣΘ και επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα που στόχος είναι η πρωτιά και η άνοδος και τα δυο ματς έδρας που ακολουθούν με Φωκικό και Νεοκαισάρεια είναι ό,τι πρέπει για να δείξει η ομάδα τις πραγματικές της δυνατότητες ακόμη κι όταν έχει κάποιες απουσίες λόγω των συχνών τραυματισμών.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Γ. Κούτσης δεν έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Ρόβα, ο οποίος ταλαιπωρείται από το γνωστό πρόβλημα που αποκόμισε πριν δύο Κυριακές, στο ντέρμπι του πρωταθλήματος και του Φάμπιο Ταβάρες που αποκόμισε μία θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο την περασμένη Κυριακή κόντρα στην Αναγέννηση κι αντικαταστάθηκε πρόωρα.

Το νέο πρόβλημα είναι ο Χρήστος Καρτσαμπάς που δεν ξεκίνησε το ματς κυπέλλου ΕΠΣΘ αφού τραυματίσθηκε στην προθέρμανση… με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για τράβηγμα στον προαγωγό.

Στη χθεσινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού ο Καρτσαμπάς που συνεχίζει με θεραπείες δοκίμασε κι έβγαλε συντηρητικά μέρος της προπόνησης, αλλά είναι ερωτηματικό το αν θα λείψει από το κυριακάτικο ματς για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πληροφορίες για τον αγώνα με τον Φωκικό

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Φωκικός για την 8η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής 2018-2019, αύριο Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP), θέσεις VIP 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων), γυναίκες 5€, μαθητικό, παιδικό 5€ (13 έως 18 ετών, παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν).

Είσοδος στο Στάδιο: Η είσοδος στο Στάδιο θα γίνεται από την Β΄ πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας των κατηγοριών Basic, Fans, Kids, Ladies θα μπορούν να εισέρχονται από την Β’ πεζογέφυρα και από ξεχωριστό σημείο εισόδου στο οποίο θα γίνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος των καρτών τους. Οι κάτοχοι των διαρκείας καλούνται να έχουν μαζί τους απαραίτητα και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η πρόσβαση στα VIP/επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των καρτών διαρκείας Gold και Premium, αλλά και των κατόχων εισιτηρίων 20€ θα γίνεται από το πάρκινγκ Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP/επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής 18/11.

Τέλος γίνεται έκκληση στους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών πάντα μέσα σε φίλαθλο πλαίσιο και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας.

Blue Club: Πανθεσσαλικό και μετά Κλειστό

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να στηρίξει ποδόσφαιρο και μπάσκετ απευθύνει το Blue Club. Αναλυτικά: «Την Κυριακή η ομάδα μας παίζει στις 15:00 με τον Φωκικό κι επειδή όπως λέει και το σύνθημά μας «δεν ξενερώσαμε ποτέ..» εμείς θα είμαστε εκεί.

Η μέρα μας όμως δεν θα τελειώσει με το σφύριγμα της λήξης γιατί μετά θα κατηφορίσουμε προς το Kλειστό όπου η ομάδα μπάσκετ παίζει στις 17:00 με τα Φάρσαλα.

Καλούμε όλο τον κόσμο να παραβρεθεί και στους δυο αγώνες. Βέβαια θα ξεχωρίσουμε λίγο την ομάδα του μπάσκετ που πάει από τη μια επιτυχία στην άλλη. Όλοι εκεί λοιπόν να τους χαρίσουμε το χειροκρότημά μας. BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ»».

Λεωνίδας διαιτητής

Ο Στέλιος Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων να διευθύνει το αυριανό ματς στο Πανθεσσαλικό.

Φέτος έχει σφυρίξει 2 ματς στον Αλμυρό Ολυμπιακός Βόλου – Στυλίδα 4-0 και Αλμυρός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-1, ενώ πέρσι 2 ματς της Νίκης: (Νίκη Βόλου – ΑΟ Σελλάνων 1-0 και Νίκη Βόλου – Αχιλλέας Φαρσάλων 4-1) και την περίοδο 16-17 ήταν στο Νίκη Βόλου – Πύδνα Κίτρους 1-1. Βοηθοί του την Κυριακή θα είναι οι Κωνσταντίνος Λεωνίδας και Χρήστος Μπάλας, επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Αντώνης Ζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου