ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Μόνο νίκες» το σύνθημα για τη Νίκη

μόνο-νίκες-το-σύνθημα-για-τη-νίκη-827618

Επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα με στόχο την άνοδο και θέλει να δείξει στην πράξη στα δύο ματς έδρας με Φωκικό και Νεοκαισάρεια

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τον Φωκικό υποδέχεται την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 15.00 η Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο και το σύνθημα που κυριαρχεί στην ομάδα της Νέας Ιωνίας είναι «μόνο νίκες».

Στη Νίκη καλούνται να γυρίσουν σελίδα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο ΕΠΣΘ και να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα που στόχος είναι η πρωτιά και η άνοδος και τα δυο ματς έδρας που ακολουθούν με Φωκικό και Νεοκαισάρεια είναι ό,τι πρέπει για να δείξει η ομάδα τις πραγματικές της δυνατότητες ακόμη κι όταν έχει κάποιες απουσίες λόγω των συχνών τραυματισμών.

Ο Γιώργος Κούτσης για ένα ακόμη παιχνίδια δεν έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Ρόβα, ο οποίος ταλαιπωρείται από το γνωστό πρόβλημα που αποκόμισε πριν δύο Κυριακές, στο ντέρμπι του πρωταθλήματος και του Φάμπιο Ταβάρες που αποκόμισε μία θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο την περασμένη Κυριακή κόντρα στην Αναγέννηση κι αντικαταστάθηκε πρόωρα. Το νέο πρόβλημα είναι ο Χρήστος Καρτσαμπάς που δεν ξεκίνησε το προχθεσινό ματς αφού τραυματίσθηκε στην προθέρμανση… με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για τράβηγμα στον προαγωγό. Σήμερα θα φανεί το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει εκτός προπονήσεων αλλά θα λείψει σίγουρα από το κυριακάτικο ματς για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκαν οι διαιτητές της αναμέτρησης, με τον Στέλιο Λεωνίδα από την ΕΠΣ Τρικάλων να διευθύνει το κυριακάτικο ματς στο Πανθεσσαλικό.

Φέτος έχει σφυρίξει 2 ματς στον Αλμυρό Ολυμπιακός Βόλου – Στυλίδα 4-0 και Αλμυρός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-1, ενώ πέρσι 2 ματς της Νίκης: (Νίκη Βόλου – ΑΟ Σελλάνων 1-0 και Νίκη Βόλου – Αχιλλέας Φαρσάλων 4-1) και την περίοδο 16-17 ήταν στο Νίκη Βόλου – Πύδνα Κίτρους 1-1.

Βοηθοί του την Κυριακή θα είναι οι Κωνσταντίνος Λεωνίδας και Χρήστος Μπάλας, επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Αντώνης Ζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Το μπάσκετ με Φάρσαλα

Επειτα από μια μεγάλη εμφάνιση και νίκη εκτός έδρας, η Νίκη Βόλου για το μπάσκετ της Β΄ Εθνικής επιστρέφει στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας για να αγωνιστεί απέναντι σε μια από τις δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας, τον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων, με τον οποίο ισοβαθμεί στην 1η θέση της βαθμολογίας. Σε ανακοίνωση της Δ.Ε μπάσκετ αναφέρεται: «Αυτή την Κυριακή (18/11, 17:00) η ομάδα μας θα παίξει ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς απέναντι σε μια πολύ δυνατή κι έμπειρη ομάδα με παίκτες οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστήσει στο υψηλότερο επίπεδο για πολλά χρόνια.

Γι αυτό, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, καθώς και όλους τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας, να γεμίσουν το Κλειστό για να παρακολουθήσουν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και για να δώσουν ώθηση στους παίκτες μας ώστε να φθάσουν σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο κόσμος της Νίκης, είναι η ψυχή της και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε!!!

Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…

* Γενική είσοδος 5 ευρώ.

** Κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν.

*** Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα».

Ανακοίνωση του γυναικείου τμήματος

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους χορηγούς, που στηρίζουν και τη φετινή αγωνιστική χρονιά 2018 – 2019 την ομάδα.

Συγκεκριμένα, η Δ.Ε. γυναικείου μπάσκετ της Νίκης Βόλου ευχαριστεί το φροντιστήριο Μ.Ε. του Αθανασίου Πολυχρονίδη που και φέτος είναι χορηγός φανέλας της γυναικείας ομάδας.

Ευχαριστίες και στο ζεύγος Ιωάννη και Καλλιόπης Κισκίνη, ιδιοκτήτες του αρχοντικού Ευήλιον (Μακρινίτσα) για την χορηγία των καρτών ενίσχυσης της φετινής χρονιάς.

Οι παρακάτω χορηγοί με την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους, συνδράμουν σημαντικά στο έργο του τμήματος και της ομάδας.

Οι χορηγοί αυτοί είναι:

Γυράδικο Γιάννης

Παπαευαγγέλου Γυψοδομή

Καφέ Giusto

OggiKids

Ουζερί – Μεζετσίδικο Ταμπάκης

Νυφικά – Βαπτιστικά Το Κουφέτο

Βιντεοσκοπήσεις – φωτογραφήσεις – ψηφιακό άλμπουμ Zafeiriouproductions

Τέλος, η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί κι όλους εκείνους που για τους δικούς τους λόγους, θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, ωστόσο η συνεισφορά τους είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου