ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέες δοκιμασίες για δύο

νέες-δοκιμασίες-για-δύο-455071

Αύριο επιστρέφουν και πάλι στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις οι ομάδες της Δ’ Εθνικής με την διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής. Ο Ρήγας Φεραίος επιστρέφει στο σπίτι του με αντίπαλο τον Αγρότη Λιανοκλαδίου ενώ την ίδια ώρα (3μ.μ.) θα γίνεται η σέντρα και στο Πετρωτό όπου η τοπική Θύελλα θα φιλοξενεί τον Πύρασο.

 

Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Μετά την νίκη με σκορ 2-0 επί του Απεραντιακού εντός έδρας ο Πύρασος θα φιλοξενηθεί αύριο από την ομάδα της Θύελλας στο Πετρωτό. Στόχος της ομάδας του Λευτέρη Καλογήρου είναι να διατηρήσει το αήττητο των τελευταίων επτά αγωνιστικών στις οποίες μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Από τις τέσσερις ισοπαλίες οι τρεις έχουν σημειωθεί σε εκτός έδρας παιχνίδια στα οποία ο Πύρασος δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό είναι ένα από τα σημεία στα οποία έχει επικεντρώσει την προσοχή των παικτών της η τεχνική ηγεσία τις τελευταίες ημέρες μιας και αμυντικά οι μπλε τα πηγαίνουν περίφημα. Ωστόσο η δυστοκία στην επίθεση είναι το σημείο που χρίζει βελτίωσης για την ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου με τον προπονητή των Αγχιαλιτών να μην έχει στην διάθεση του τον Κώστα Κίτσο, ο οποίος ακολουθεί αποθεραπεία. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ντίτσιος Γεράσιμος με βοηθούς τους κκ. Κωνσταντίνου Ηλία και Τριανταφύλλου Παναγιώτη του συνδέσμου Πρεβέζης.

 

Ο Ρήγας Φεραίος

Μετά από ένα πραγματικά εντυπωσιακό σερί πέντε συνεχόμενων νικών ο Ρήγας Φεραίος γνώρισε την ήττα την τελευταία Κυριακή παίζοντας εκτός έδρας με την Ελασσόνα. Πλέον το παιχνίδι αυτό έχει περάσει στην ιστορία και αυτό που επιθυμούν άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι ο Ρήγας να ξεκινήσει ένα νέο σερί νικηφόρων παιχνιδιών με την αρχή να γίνεται στο αυριανό ματς με την ομάδα του Αγρότη Λιανοκλαδίου. Για τον προπονητή Νίκο Χατζηκυριακίδη δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με την απουσία του Χρήστου Γρούνα. Στο στρατόπεδο του Βελεστίνου γνωρίζουν πολύ καλά την κρισιμότητα αλλά και την δυσκολία του αγώνα ωστόσο υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για την νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα φέρουν ακόμη πιο κοντά στην σωτηρία την ομάδα. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Γαλάτσος του συνδέσμου Θεσσαλονίκης με βοηθούς τους Τσιπλάκη και Γκόγκου.

 

Σήμερα η συνάντηση

Στο Ξενοδοχείο Αλέξανδρος της Νέας Αγχιάλου θα συναντηθούν σήμερα στη 1μ.μ. τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ομάδων των 10 ομίλων των πρωταθλημάτων της Δ΄ Εθνικής προκειμένου να αποφασισθούν οι επόμενες κινήσεις και κινητοποιήσεις για την σωτηρία των ομάδων της Δ΄ Εθνικής. Τα μέλη της επιτροπής ζήτησαν ραντεβού με τους κ.κ. Μπιτσαξή και Πιλάβιο προκειμένου τα τεθούν επί τάπητος τα θέματα που απασχολούν τους συλλόγους. Τελικά το ραντεβού ορίστηκε για τις 3 Μαρτίου αλλά μέχρι τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αποχωρήσουν και άλλες ομάδες από την Δ΄ Εθνική μιας και η αρχή έχει ήδη γίνει.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου