ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν χάσει βαθμούς, χάθηκε

αν-χάσει-βαθμούς-χάθηκε-435604

Οσες απουσίες κι αν έχει σήμερα η Νίκη Βόλου, δεν πρέπει να σταθεί σε αυτές. Καμία δικαιολογία δεν θα υπάρξει για τυχόν στραβοπάτημα στο Παντελής Μαγουλάς, αφού αν χάσει βαθμούς στο σημερινό ματς με την Κοζάνη, «χάνεται»… Ουσιαστικά, όποιο άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, βγάζει τους κυανόλευκους εκτός στόχων. Σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι η ομάδα του Βέλικο Ντόβενταν όμως θα παραταχθεί με πολλές απουσίες και σύνθεση ανάγκης. Χθες ο Σέρβος τεχνικός δεν μπόρεσε να βγάλει αποστολή, αφού ήταν τόσα τα προβλήματα που προτίμησε να περιμένει μήπως κάποιοι ποδοσφαιριστές έστω και την τελευταία στιγμή δηλώσουν ετοιμοπόλεμοι και καταφέρει να τους συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Το παιχνίδι με την Κοζάνη θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς και περιλαμβάνεται στην 23η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League 2. Αποτελεί μια τελευταία ευκαιρία για τη Νίκη Βόλου να ξεκινήσει το σερί για ανατροπή της κατάστασης στην κορυφή, ώστε να έχει ελπίδες ανόδου. Να θυμίσουμε ότι η Νίκη βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, επτά βαθμούς πίσω από την πρώτη Καλλονή, έξι από την δεύτερη Επανωμή και πέντε από τον τρίτο Φωκικό.

Για το σημερινό ματς με την Κοζάνη, ο Βέλικο Ντόβενταν δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Κυπτίου, Μαϊστρέλλη και Μακράκη, στον τραυματία Τσάγγαρη και στον στρατευμένο Πετρά, ενώ αμφίβολοι είναι οι Βλάχος, Καρακώστας και Ντάνισιτς! Αυτούς τους τρεις παίκτες θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή το τεχνικό τιμ. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση, ο δεύτερος νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι, ενώ ο Κροάτης ταλαιπωρείται από τράβηγμα. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και κάτι ευχάριστο. Η επιστροφή του Ολιβερ που όπως φαίνεται θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα και στην κορυφή της επίθεσης, με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν και επιπλέον λύσεις…

Πάντως η ενδεκάδα θα αποφασιστεί οριστικά την τελευταία στιγμή. Βάσει των δεδομένων που υπήρχαν μέχρι χθες αργά το βράδυ ο Τάσσος εκτός απροόπτου υπερασπιστεί την εστία και στην τετράδα της άμυνας αναμένεται να αγωνιστούν ο Τσικνίδης αριστερά, ο Τσερκέζος δεξιά και στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Παπαδήμας και Καλαμιώτης. Σωτρίνης και Νάστος είναι οι επικρατέστεροι για τα κεντρικά χαφ και τις δυο πλευρές θα καλύψουν οι Στουρνάρας και Μπουσινάκης. Ο Ολιβερ θα τοποθετηθεί στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του θα αγωνιστεί ο Ναβαρέτε.

Μέχρι χθες το βράδυ ετοιμοπόλεμοι για τον Βέλικο Ντόβενταν ήταν οι: Τάσσος, Μπαϊμάκης, Καλαμιώτης, Τσικνίδης, Παπαδήμας, Σωτρίνης, Φλάμος, Χρυσοχοϊδης, Στουρνάρας, Τσερκέζος, Βλαχοκυριάκος, Τσάγγαρης, Ζάγκας, Ναβαρέτε, Νάστος, Παπαϊωάννου, Μπουσινάκης, Αργύρης, Μυριώτης, Ολιβερ.

Ο Αθανάσιος Μπόρτζαρης από την Ενωση Αχαΐας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης. Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει διευθύνει ξανά αγώνα των κυανολεύκων στο παρελθόν και συγκεκριμένα τη σεζόν 2009 – 2010 το ματς στην Κρανούλα, στο οποίο η Νίκη πήρε λευκή ισοπαλία. Βοηθοί του θα είναι επίσης οι Αχαιοί Γιώργος Αναγνωστόπουλος και Αλέξιος Καμζόλας και τέταρτος ο Ιωάννης Μπλούνας από τη Φθιώτιδα.

Η Κοζάνη

Μπορεί στην αρχή του πρωταθλήματος η Κοζάνη να θεωρούνταν από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, αλλά αυτή την στιγμή βρίσκεται μόνο δυο βαθμούς διαφορά από τη Νίκη. Οι Κοζανίτες μοιράζονται την έβδομη θέση με την Κρανούλα μετρώντας επτά νίκες, επτά ισοπαλίες και επτά ήττες. Εκτός έδρας έχουν φύγει με διπλά από Ζάκυνθο και Μακεδονικό, ενώ πήραν ισοπαλίες σε Μυτιλήνη, Κατερίνη και Επανωμή. Θεωρούνται μια ασταθής, αλλά επικίνδυνη ομάδα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει την ζημιά. Ερχεται στη Νέα Ιωνία με σκοπό να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο διακαής πόθος όλων στο φιλοξενούμενο συγκρότημα είναι να χτυπήσουν στην αντεπίθεση για το σπουδαίο διπλό.

Ανακοίνωση του Blue Club

Από το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Οι φίλαθλοι του Blue Club Π. Ντοκούζης θα θέλαμε να ευχηθούμε στον αδελφό μας Βασίλη Μεϊκόπουλο να ξεπεράσει το ταχύτερο δυνατό την περιπέτεια της υγείας του και να βρεθεί ξανά γρήγορα κοντά μας στην κερκίδα. Kαλή ανάρρωση, αδελφέ μας».

Εν τω μεταξύ σήμερα το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης στις 7 μ.μ. στα γραφεία του συνδέσμου θα πραγματοποιήσει τακτική Γενική Συνέλευση. Συγκεκριμένα: Το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης καλεί τα μέλη του στην τακτική Γενική Συνέλευση το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του συνδέσμου, Μαιάνδρου 14. Οι εξελίξεις στην ομάδα μας απαιτούν αποφάσεις για την στάση μας οι οποίες πρέπει να ληφθούν με την συμβολή όλων μας. Μια πόλη, μια αγάπη, μια ομάδα. Εδώ μόνο εμείς».

FOOTBALL LEAGUE 2 – 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΟΖΑΝΗ

Γήπεδο: Παντελής Μαγουλάς

Ωρα: 15.00

88.ΤΑΣΣΟΣ 33.ΒΟΥΡΑΣ

3.ΤΣΙΚΝΙΔΗΣ 3.ΤΡΙΨΑΣ

77.ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ 13.ΜΙΡΚΤΣΙΑΝ

2.ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ 87.ΚΑΛΦΑΣ

4.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ 9.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

20.ΝΑΣΤΟΣ 17.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

5.ΣΩΤΡΙΝΗΣ 22.ΛΑΛΟΣ

30.ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ 8.ΠΕΛΕΚΑΣ

72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ 27.ΧΑΜΑΤΑΪ

19.ΝΑΒΑΡΕΤΕ 10.ΤΟΠΟΥΖΗΣ

35.ΟΛΙΒΕΡ 11.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Προπονητές:

Β. ΝΤΟΒΕΝΤΑΝ Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου