ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με διπλό… στόχο

με-διπλό-στόχο-426462

Με διπλό στόχο και με την ίδια πετυχημένη συνταγή ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο τον Ηρακλή θέλοντας την τρίτη σερί νίκη…

Βασικός στόχος είναι η νίκη που όμως έχει διπλή και ιδιαίτερη σημασία αφού με τους τρεις βαθμούς σφραγίζεται οριστικά η υπόθεση παραμονής 7 αγωνιστικές πριν το τέλος κάτι που ήταν ο πρώτος και αρχικός στόχος και γίνεται ένα σημαντικό βήμα, για το νέο στόχο που τέθηκε μετά και την νίκη την περασμένη Κυριακή στη Λάρισα και αφορά τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στα πλέι οφ για έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός αύριο στις 3μμ θέλει για πρώτη φορά φέτος να πετύχει τρίτη σερί νίκη μετά τις σημαντικές επί του Ατρόμητου και της Λάρισας, ενώ η νίκη επί του Ηρακλή θα είναι η 8η φέτος και η 4η στο Πανθεσσαλικό, όπου οι ερυθρόλευκοι μετρούν και 5 ισοπαλίες και 3 ήττες…

Η αυριανή νίκη ανεβάζει την ερυθρόλευκη ομάδα στους 34 βαθμούς και ενώ στο πρωτάθλημα θα απομένουν άλλοι 7 αγώνες, 3 στο Βόλο και 4 εκτός ο Ολυμπιακός θέλει και μπορεί με την ίδια απόδοση που χει ως σήμερα, να σταθεροποιηθεί στην πεντάδα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει να παίξει αύριο στο Βόλο με Ηρακλή και η συνέχεια έχει ματς στην Κέρκυρα, στο Βόλο με Πανσερραϊκό, στην Τρίπολη με Αστέρα, στην Καβάλα, στο Βόλο με Ξάνθη, στο Χαριλάου με Άρη και στο Βόλο με Παναθηναϊκό.

Ο Σάκης Τσιώλης και αύριο πιθανότατα δεν θα αλλάξει την 11άδα που ξεκίνησε στα δυο περασμένα νικηφόρα ματς με τον Ατρόμητο και στη Λάρισα δηλαδή τον Γιακούποβιτς τερματοφύλακα, τους Σέλεζι δεξιά, Ζαραδούκα αριστερά στα άκρα της άμυνας, στο κέντρο της θα είναι οι Σανκαρέ και Ντολεζάι με αμυντικό χαφ τον Άλβαρεζ. Οι Καπετάνος, Μόνχε, Μπρέσκα, Ουμπίντες θα είναι στα χαφ και ο Μαρτίν κλασικός προωθημένος. Οι Σολάκης, Νέμεθ, Ακόστα, Μητρόπουλος, Τομάς, Ρόκα, Τικάο και Ροντρίγκεζ είναι οι άλλες λύσεις για τον Ολυμπιακό απέναντι στους Θεσσαλονικείς που θα έρθουν στο Βόλο, προερχόμενοι από ισοπαλία στο Καυτατζόγλειο με τον Αστέρα.

Ο Ηρακλής είναι 4 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και εκτός έδρας έχει μόνο μια νίκη και μάλιστα πρόσφατα (5/2 στις Σέρρες 1-2), 4 ισοπαλίες (Περιστέρι 1-1, Κέρκυρα 0-0, Τρίπολη 0-0, Ξάνθη 2-2) και 6 ήττες από ΠΑΟ 4-2, ΠΑΟΚ 1-0, Πανιώνιο 1-0, ΟΣΦΠ 2-0, Λάρισα 2-1 και Καβάλα 3-0.

Στον Ολυμπιακό θα λείψει μόνο ο τιμωρημένος Στάθης Ρόκας, ενώ επιστρέφει σε σχέση με τη Λάρισα ο Ηλίας Σολάκης. Σχετικά με τις άλλες ποινές αποφασίστηκε ο Χαβιέ Ουμπίντες που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες να τις εκτίσει στο ματς με τον Πανσερραϊκό τον Μάρτιο, ενώ ο Λεάντρο Αλβαρεζ που συμπλήρωσε επτά, θα απουσιάσει από δυο παιχνίδια αρχικά με Κέρκυρα εκτός έδρας και στη συνέχεια με Πανσερραϊκό στο Βόλο. Στο ματς της Κέρκυρας 26/2 δεν θα αγωνιστεί και ο Τομάς.

Στα υπέρ του Ολυμπιακού είναι και η καλή προϊστορία που έχουν οι ερυθρόλευκοι που στο Βόλο δεν έχουν χάσει ποτέ από τον Ηρακλή, ενώ στον αυριανό αγώνα που αρχίζει στις 3 μ.μ. αναμένεται και μεγάλη προσέλευση κόσμου

Αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκαν επτά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, στη χθεσινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μετά την επίσκεψη του ΕΣΚΑΝ.

Οι επτά ερυθρόλευκοι ήταν οι Άλβαρεζ, Καπετάνος, Μπρέσκα, Γκότοβος, Ακόστα, Ψυχογιός και Ούμπιντες. Οι πρώτοι τρεις ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν από την ΕΣΚΑΝ, ενώ οι άλλοι τέσσερις προέκυψαν έπειτα από κλήρωση.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου