ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέρα Κυπέλλου και πρόκρισης

μέρα-κυπέλλου-και-πρόκρισης-829133

Ο Ολυμπιακός Βόλου στις 17.00 στο Πανθεσσαλικό θα παίξει με τη Νίκη για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης της ΕΠΣΘ

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μέρα Κυπέλλου είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς στις 5 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό θα παίξει παιχνίδι Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τη Νίκη για την προημιτελική φάση… έχοντας στόχο την πρόκριση να φτάσει στον τελικό να κατακτήσει το Κύπελλο και να κλείσει μια χρόνια ανόδου με νταμπλ όπως εκείνη του 2006-2007…με τη διαφορά ότι τότε ανέβηκε από τη Δ΄ ενώ φέτος θα είναι πρώτος στη Γ΄ Εθνική.

Ο Ολυμπιακός «θα αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι όπως πρέπει» ανέφερε ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης που σήμερα σκέφτεται μόνο αυτό και μετά τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας που ακολουθούν για το πρωτάθλημα σε Ιτέα και Προάστιο Καρδίτσας…

Έτσι ο Ολυμπιακός έχει λοιπόν στόχο τη νίκη και ο Περικλής Αμανατίδης έχει κάνει τα πλάνα του και για αυτό το παιχνίδι χωρίς τους Βασίλη Σαχινίδη, Αντώνη Ζγκούρη και Σάκη Σάββα.

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Συγκεκριμένα αυτή απαρτίζεται από τους: Γιακουμή, Παπουτσογιαννόπουλο, Μπουτζίκο, Οικονομόπουλο, Λεάντρο Πίντο, Ναζίμ, Κόλα, Σκοπελίτη, Σερτζίνιο, Λώττα, Φλίγκο, Ρόκα, Καμπλιώνη, Νόνη, Παπαϊωάννου, Μαργαρίτη, Πατσή, Ευθυμιάδη, Καναβό, Πορή και Παλιούρα.

Ο Ολυμπιακός με την πρόκριση θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του ματς Αγχίαλος-Ρήγας Φεραίος εκτός έδρας.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με ανακοίνωσή της «καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο σήμερα Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, στις 17:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ τη Νίκη Βόλου και ανακοινώνει στους φιλάθλους τις οδηγίες εισόδου:

Γενική είσοδος 10€ (πρόσβαση στη σκεπαστή κερκίδα, στο βόρειο και στο νότιο πέταλο).

Θύρα επισήμων Gold 10€, η αγορά των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη θύρα θα ισχύει μόνο για τους κατόχους διαρκείας GOLD με την επίδειξη της κάρτας τους.

Παιδιά μέχρι έως 12 ετών δωρεάν (ισχύει μόνο για είσοδο από την 3η πεζογέφυρα).

Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα με πρόσβαση τόσο στη σκεπαστή κερκίδα όσο και στο βόρειο πέταλο. Το εκδοτήριο στην είσοδο της 3ης πεζογέφυρας θα λειτουργεί από τις 15:30.

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα εισέλθουν αποκλειστικά και μόνο από την 1η πεζογέφυρα όπου και θα λειτουργεί εκδοτήριο για τις ανάγκες τους ώστε παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το νότιο πέταλο. Το εκδοτήριο στην είσοδο της 1ης πεζογέφυρας θα λειτουργεί από τις 15:30.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύονται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης, η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει για την προπώληση εισιτηρίων από τα εξής σημεία:

Γραφείο Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, 9:30 – 14:30 & 18:00 – 21:00.

Γραφείο Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 & 18.00 – 20.00.

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4, Βόλος.

Καφετέρια Cozy, Γιάννη Δήμου 114Α, Βόλος».

Ανακοίνωση Austrian Boys

Μετά την αποχή από τον σημερινό αγώνα των οπαδών της Νίκης οι Austrian Boys με ανακοίνωση τους σχολιάζουν την κίνηση αυτή και καλούν τους ερυθρόλευκους οπαδούς να δώσουν δυναμικό «παρών». Αναλυτικά: «Θα θέλαμε να καλέσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να δώσει δυναμικό «παρών» στο Πανθεσσαλικό και να τη βοηθήσει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση απέναντι στην συνοικιακή. Όσο για την ντροπή των οπαδών της συνοικιακής που λυπούνται τα 10€ τούς καλούμε να πάνε στον νέο τους μπαμπά να ζητιανέψουν, για να μπουν μέσα.

Αν πάλι δεν τους βοηθήσει, τους καλούμε να τους πληρώσουμε εμείς τα εισιτήριά τους, αφού δεν διαθέτουν λεφτά για να δουν την ομάδα τους.

Υ.Γ.: Συνδέστε επιτέλους το νερό στην κλούβα να κάνουν μπάνιο να ξελαμπικάρουν…».

Ο Θεοχάρης διαιτητής

Ο Δημήτρης Θεοχάρης που φέτος είναι αξιολογημένος για τη Β΄ Εθνική ορίστηκε διαιτητής για το ντέρμπι Κυπέλλου ΕΠΣΘ Ολυμπιακός – Νίκη σήμερα στις 5 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό έχοντας βοηθούς του Δημήτρη και Παναγιώτη Σακκά.

Κερκίδα ακαδημιών

Κερκίδα αθλητών των ακαδημιών ποδοσφαίρου δημιουργεί ο Ολυμπιακός Βόλου για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο πλαίσιο της επαφής της με την κοινωνία της πόλης μας και της δημιουργίας μίας νέας γενιάς φιλάθλων που θα γαλουχηθούν με τα αθλητικά ιδεώδη καθώς και για την τόνωση συνεργασίας μεταξύ των ακαδημιών ποδοσφαίρου που αποτελούν την κυψέλη της δημιουργίας του αθλήματος αποφάσισε τη δημιουργία κερκίδας αθλητών ακαδημιών ποδοσφαίρου για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας που θα διεξαχθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Καλούνται όλοι οι υπεύθυνοι των ακαδημιών της πόλης μας να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο τηλέφωνο 2421062220 για να ενημερωθούν για τους όρους και τον τρόπο προσέλευσης και συνοδείας των νεαρών αθλητών τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου