ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολλές απουσίες αλλά περισσότερη πίστη

πολλές-απουσίες-αλλά-περισσότερη-πίσ-435604

Με πολλές απουσίες αλλά με περισσότερη πίστη για το τρίποντο κόντρα στην Κοζάνη θα παραταχθεί αύριο στις 3 μ.μ. η Νίκη Βόλου στο Παντελής Μαγουλάς. Η αναμέτρηση συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League 2 και ο Βέλικο Ντόβενταν έχει αρκετές απουσίες να λογαριάζει.

Το παιχνίδι κόντρα στην Κοζάνη είναι ακόμη ένα από εκείνα που λογίζονται ως τελικοί με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν για την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, κατά πόσο όμως αυτό είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί θα φανεί μέσα στο γήπεδο όπου ο προπονητής της Νίκης έχει ζητήσει πλήρης αυτοσυγκέντρωση και προσοχή από τους παίκτες του. Βέβαια απόντες από την αυριανή προσπάθεια θα είναι αρκετοί ποδοσφαιριστές, με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να προβληματίζεται ιδιαίτερα.

Από την μία απόντες θα είναι λόγω καρτών οι Στέλιος Μαϊστρέλλης, Κώστας Κυπτίου αλλά και Ηλίας Μακράκης. Ο Μαϊστρέλλης είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και κόντρα στα Γιαννιτσά εξέτισε την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του και αύριο θα εκτίσει την δεύτερη. Από εκεί και πέρα ο Κυπτίου είδε την κόκκινη κάρτα στο ματς των Γιαννιτσών και έτσι θα απουσιάσει με την σειρά του, ενώ ο Μακράκης αν και με τα κυανόλευκα της Νίκης έχει αγωνιστεί σε δύο ματς έχει δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες με τις οποίες συμπλήρωσε τις οκτώ μιας και ακόμη έξι είχε δεχθεί με τον Ιωνικό. Έτσι εκτός από το παιχνίδι με την Κοζάνη αύριο ο Μακράκης θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό που ακολουθεί μετά τον αγώνα στην Επανομή με την τοπική Αναγέννηση.

Από εκεί και πέρα εκτός από τους τιμωρημένους υπάρχουν και οι τραυματίες μιας και ενοχλήσεις έχουν οι Γιάννης Τσάγγαρης που χθες δεν προπονήθηκε όπως και οι Αντε Ντάνισιτς και Αντώνης Σωτρίνης, οι οποίοι είναι αμφίβολοι με τη σειρά τους για τον αυριανό αγώνα, κάνοντας ακόμη μεγαλύτερο τον πονοκέφαλο του Ντόβενταν.

Παράλληλα εξαιρετικά αμφίβολη είναι η επιστροφή του Παναγιώτη Πετρά, μιας και ο ποδοσφαιριστής που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στο Ρέθυμνο είναι αρκετά δύσκολο να εξασφαλίσει άδεια από τη μονάδα του για δεύτερο συνεχόμενο σαββατοκύριακο. Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την επόμενη Παρασκευή με τον ποδοσφαιριστή να ορκίζεται και να παίρνει μετάθεση πιθανότατα για στρατόπεδο της Μαγνησίας. Υπάρχει πάντως μικρή αισιοδοξία ώστε να εξασφαλίσει άδεια ίσως και σήμερα και να ταξιδέψει ξανά για Βόλο ώστε να αγωνιστεί κόντρα στην Κοζάνη.

Για την ομάδα της Νίκης το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Κοζάνη αποτελεί ένα από τους δύο τελικούς όπως έχει τονίσει και ο Στράτος Γιδόπουλος, μιας και με δύο νίκες οι κυανόλευκοι μπορούν να μπουν ξανά στο κόλπο της ανόδου διεκδικώντας κάποιες από τις θέσεις ανόδου. Μέχρι στιγμής οι κυανόλευκοι καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Στην πρώτη βρίσκεται η Καλλονή με 37 βαθμούς, στη δεύτερη η Αναγέννηση Επανωμής με 36 την στιγμή που 35 βαθμούς έχουν Φωκικός και Αναγέννηση Επανωμής με την Νίκη να αγωνίζεται στην έδρα της τελευταίας την επόμενη αγωνιστική.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου