ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένοντας τους τραυματίες

περιμένοντας-τους-τραυματίες-455916

Το παιχνίδι με την Κοζάνη αρχίζει να απασχολεί από σήμερα τους κυανόλευκους. Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες επιστρέφουν στο γήπεδο και συγκεντρώνονται στο επόμενο ματς που πρέπει να είναι οπωσδήποτε νικηφόρο. Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για τους κυανόλευκους που βρίσκονται στην πέμπτη θέση της κατάταξης του Βορείου Ομίλου της Football League 2. Η Νίκη βρίσκεται επτά βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Καλλονή, αλλά αν σήμερα κερδίσει ο Φωκικός τότε οι βαθμοί διαφοράς θα αυξηθούν στους οκτώ.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι δύσκολη για τους κυανόλευκους μετά τις δυο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες και η επιστροφή στις νίκες, αλλά και ένα σερί που θα καλύψει το χαμένο έδαφος κρίνονται αναγκαία.

Ο Βέλικο Ντόβενταν ελπίζει ότι θα υπάρξουν ευχάριστα νέα σήμερα στην προπόνηση. Συγκεκριμένα προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Στέλιος Μαϊστρέλλης, Γιάννης Τσάγγαρης και Ματίας Ολιβερ, τους οποίους φαίνεται πως θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή. Τουλάχιστον για τον Αργεντίνο θεωρεί ότι θα βγάλει σήμερα το κανονικό πρόγραμμα. Την περασμένη εβδομάδα είχε αποκλειστεί από την αποστολή για το παιχνίδι στα Γιαννιτσά καθώς θεωρήθηκε ανέτοιμος αγωνιστικά. Στο ματς με την Κοζάνη όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Από κει και πέρα ενοχλήσεις στην μέση νιώθει ο Γιάννης Τσάγγαρης και δεν του επέτρεψαν να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, ενώ από τράβηγμα ταλαιπωρείται ο Στέλιος Μαϊστρέλλης.

Εν τω μεταξύ ο νεαρός Κυπτίου που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν υπολογίζεται από τον Σέρβο τεχνικό της Νίκης. Παράλληλα μεγάλες προσπάθειες κάνει η διοίκηση για να εξασφαλίσει νέα άδεια στον Παναγιώτη Πετρά που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, ώστε να έρθει πάλι από την Κρήτη για να αγωνιστεί το Σάββατο. Μέχρι αύριο θα έχει ενημερωθεί ο Βέλικο Ντόβενταν αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ελληνα χαφ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου