ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν έχει τελειωμό η κόντρα

δεν-έχει-τελειωμό-η-κόντρα-429052

Όπως είχε προαναγγείλει στην ανακοίνωση της περασμένης Δευτέρας η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναμένονταν συνέχεια στις επίσημες τοποθετήσεις των ερυθρόλευκων και έτσι χθες με δύο νέες ανακοινώσεις από μεριάς Βολιωτών και μία από πλευράς μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη δόθηκε συνέχεια στο κυριακάτικο ντέρμπι του AEL FC ΑRENA ή «ΜΑΝΤΡΙΓΑΛ» όπως αποκαλείται από τους ερυθρόλευκους.

Αρχικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε νέα ανακοίνωση χθες με την οποία αναφέρει: «Αν γράφαμε βιβλίο θα βάζαμε τον τίτλο «ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ».

Τη συνέχεια μάλιστα θα δώσει ο πρόεδρος μας σε κυριακάτικη αθλητική εκπομπή, στις 20 Φεβρουαρίου. Τελικά, όπως αποδεικνύεται, όλες οι παροιμίες είναι σωστές: «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Κουραστήκαμε πια με τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας σας που πίσω από αυτές προσπαθείτε να κρύψετε τη γύμνια σας και τη χειρότερη ομάδα των τελευταίων πρωταθλημάτων και δυστυχώς εσάς, τους δήθεν ηθικούς και περήφανους. Δεν υπάρχουν και δεν θα βρεθούν πια ομάδες που θα βάλουν δύο αυτογκόλ για να σας σώσουν και μετά να σβήσουν από το χάρτη (περίοδος 2006-2007). Οποιαδήποτε άλλη ομάδα την περασμένη Κυριακή στο «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ» χωρίς την οργάνωση και την πείρα του Ολυμπιακού Βόλου, θα είχε χάσει πριν καν βγει στον αγωνιστικό χώρο, από τα αίσχη που είχατε ετοιμάσει και τη ψυχολογική φόρτιση που προσπαθήσατε εκβιαστικά να επιβάλλετε.

Η νόμιμη παρουσία του προέδρου μας στον αγωνιστικό χώρο σκοπό είχε να αποφορτίσει την ομαδάρα μας και οι παίκτες να ασχοληθούν με το αγωνιστικό κομμάτι και μόνο. Αν το πετύχαμε, το γνωρίζετε καλύτερα εσείς, αφού το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Όσες δε φορές κι αν αγωνιστούμε με την Λάρισα, η αγωνιστική μας αξία δεν μας επιτρέπει να χάσουμε, αφού είμαστε τουλάχιστον δύο κλάσεις ανώτεροι. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ευχετήριες δηλώσεις του κ. Σάκη Τσιώλη, δεν υιοθετούνται ούτε από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ούτε και από ολόκληρο το Βόλο, διότι αφορούν καθαρά προσωπική του επιθυμία. Άλλωστε η ομάδα μας ήταν προετοιμασμένη να σας κερδίσει και να σας ρίξει στη Β’ Εθνική γιατί όλη η Θεσσαλία έχει κουραστεί από την αλαζονεία σας. Εξάλλου όλες οι παροιμίες είναι σωστές: «ο πεθαμένος δεν κλάνει». Όσο για τις αναφορές στο επίσημο match programme της ΠΑΕ ΑΕΛ (σελ. 20) με τίτλο «Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ», που προσπαθεί να μειώσει τον Ολυμπιακό Βόλου και τους υπέροχους φιλάθλους του, ενώ όλο το κείμενο χαρακτηρίζεται από το εμπρηστικό του στιλ, να σας πούμε ότι …θα μας λείψουν. Καλό είναι να επιστρέψετε γρήγορα στην κατηγορία, πράγμα δύσκολο, αφού έχουμε αποκτήσει ιδανική πελατειακή σχέση με την ομάδα σας, επί προεδρίας Αχιλλέα Μπέου. Καλώς τα παιδιά! Επίσης να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για την παρουσία σας στη Β’ εθνική. Πρώτον, να εκδίδετε ειδικό εισιτήριο για τις ομάδες που θα επισκεφτούν το «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ», όπως γίνεται στα μουσεία ανά τον κόσμο και να τους ξεναγείτε στο χώρο που δέρνετε τους ανυπεράσπιστους δημοσιογράφους. Δεύτερον, μία ακόμη καλή λύση για τη συντήρηση του χλοοτάπητα είναι να βάζετε δύο φορές την εβδομάδα τα πρόβατα που έχετε δίπλα στο μαντρί για να αποφύγετε τα έξοδα συντήρησης, συνδυάζοντας το τερπνόν δια του ωφελίμου.

Κλείνοντας, σχετικά με το εμετικό πανό που αναρτήσατε την Κυριακή για το πρόσωπο του Προέδρου μας θα σας παραπέμψουμε σε μία ακόμη παροιμία: «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» και για του λόγου το αληθές, σε εσάς αρέσουν τα events και επί χόρτου και επί πάγου, αφού είστε λάτρεις του life style και του fame story, «να σπρωχτούμε κι όπως πέσουμε». Πριν κλείσουμε, για σας τους Λαρισαίους μόλις σβήσουν τα φώτα, ξεκινούν τα ωραία, περιμένετε.

Όσο για μας τους Βολιώτες, νιώθουμε όλοι περήφανοι τόσο για την ομάδα μας όσο και για τον πρόεδρο μας. ANTE ΓΕΙΑ, Τhis is Volos!»

Η τοποθέτηση Πηλαδάκη

Για την ΠΑΕ ΑΕΛ ακολούθησε ανακοίνωση την οποία και υπογράφει ο Κώστας Πηλαδάκης προμηνύοντας παράλληλα και την αποχώρηση του από το ποδόσφαιρο:

Αναλυτικά αναφέρει: «Συγχαρητήρια σε όλους τους θεσμικούς φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, που συνομιλούν με τον Αχιλλέα Μπέο και υποστηρίζουν ότι πασχίζουν για την πρόοδο. Προφανώς, η «πρόοδος» εξαρτάται από τέτοιους «παράγοντες».

Όπως θα έχετε καταλάβει από την έως τώρα παρουσία μου, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσω τόσο χαμηλά και να απευθυνθώ σε αυτόν σε ανάλογο ύφος και φρασεολογία. Άλλωστε, ούτε το μέγεθος, ούτε η ιστορία της ΑΕΛ μου επιτρέπουν να αντιμετωπίζω ως ισότιμο έναν τέτοιο «παράγοντα». Εμείς θα πολεμήσουμε στις επόμενες οκτώ αγωνιστικές. Είτε τα καταφέρουμε, είτε όχι, θα κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας.

Από εκεί και πέρα, θα αναζητήσω την καλύτερη δυνατή λύση, γιατί προφανώς στο χώρο αυτό – έτσι όπως έχει διαμορφωθεί – δεν έχουμε καμία θέση».

Τον χορό των ανακοινώσεων έκλεισε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ τονίζοντας πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί εκ νέου με ανακοινώσεις και προκλήσεις από οποιονδήποτε παράγοντα της ΑΕΛ συγκεκριμένα: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με οποιεσδήποτε ανακοινώσεις και προκλήσεις από οποιονδήποτε παράγοντα της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ας όψονται κάποιοι φίλοι που εκτιμούμε και μεσολάβησαν. Εξάλλου δεν μπορούμε να ταυτιστούμε με επίπεδο ομάδων Β’ Εθνικής. Όσον αφορά την ευαισθησία κάποιων «δημοσιογράφων» σχετικά με την ανακοίνωση και το «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ», απορούμε πως δεν ευαισθητοποιήθηκαν ανάλογα και με το εμετικό πανό, που ήταν ανηρτημένο επί 90 λεπτά στον κυριακάτικο αγώνα μεταξύ των ομάδων Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου και προκάλεσε την πεντάλεπτη διακοπή του. Ευτυχώς ο κόσμος πλέον ενημερώνεται μέσω του internet και μπορεί να κρίνει αν κάποιοι «δημοσιογράφοι» προσπαθούν να αποκρύψουν ή να παραποιήσουν την αλήθεια».

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου