ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε την άδεια …επιστρέφει στην Αγριά

πήρε-την-άδεια-επιστρέφει-στην-αγριά-833568

Επιστροφή στην έδρα και επιστροφή στις νίκες είναι τα σύνθημα για την Κυριακή στον Θησέα. Μετά από έξι αγωνιστικές, στις οποίες ο Θησέας αγωνίστηκε μακριά από τη φυσική του έδρα (τέσσερα ματς εκτός και δύο στο Βελεστίνο ως γηπεδούχος με Απόλλωνα Μακρυχωρίου και Ολυμπιακό), την Κυριακή στις 3 μ.μ. θα παίξει για πρώτη φορά στο γήπεδό του, στην Αγριά, με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ οι εργασίες στον χλοοτάπητα ολοκληρώθηκαν ο Θησέας πήρε χθες και την άδεια καταλληλότητας που χρειαζόταν για το γήπεδο μπορεί, πλέον, να αγωνιστεί στο… σπίτι του, έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων.

Ο πρόεδρος του Θησέα Τάκης Αλιάτης μιλώντας χθες στον «sporfm 89,5» έκανε λόγο για ιστορική στιγμή καθώς θα είναι το πρώτο ματς Γ΄ Εθνικής στην Αγριά, ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή, τους συνεργάτες του και όσους συνέβαλαν στις εργασίες και στην έκδοση της άδειας και κάλεσε τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο γήπεδο την Κυριακή.

Την Κυριακή κόντρα στην Νεοκαισάρεια ο Θησέας φιλοδοξεί να σημειώσει την 3η νίκη της στο πρωτάθλημα, και να προσπεράσει τον αντίπαλο που είναι τώρα τους ίδιους βαθμούς στη βαθμολογία του 4ου ομίλου.

Ο Θησέας έχει ως τώρα δυο νίκες επί ομάδων της Καρδίτσας με τελευταία αυτή εκτός έδρας επί της Αναγέννηση, ενώ στο Βελεστίνο είχε κερδίσει τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ενώ ηττήθηκε φυσιολογικά από Νίκη και Ολυμπιακό, άδικα στην Ιτέα από τον Αστέρα, με πολλά παράπονα για τον καταλογισμό ενός ανύπαρκτου πέναλτι στο 93΄, ενώ από δικά του λάθη έχασε την περασμένη Κυριακή στην Άμφισσα από το Φωκικό.

Τώρα την Κυριακή ήρθε η ώρα που οι “πράσινοι” θα επιστρέψουν στην έδρα τους, καθώς στο γήπεδο της Αγριάς θα παίξουν το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Στο ματς αυτό διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Μαμασούλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Τάσο Φράγιο και Κώστα Μαδίτση, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Κώστας Κουρδής από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Κεφαλάς στο Πιερικός-Αλμυρός

Στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό αγωνίζεται την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 15.00 ο αήττητος ως τώρα ΓΣ Αλμυρού για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Κεφαλάς από την ΕΠΣ Σερρών, με βοηθούς τους Αλέξανδρο-Στέφανο Κωνσταντίν (ΕΠΣ Μακεδονίας) και Ζωή Παπαδοπούλου, επίσης από την Μακεδονία. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου