ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία ο Κένταυρος Αγριάς

στην-τελική-ευθεία-ο-κένταυρος-αγριάς-833802

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, το οποίο ξεκινά το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου.

Η ομάδα της Μαγνησίας συμμετέχει στον 1β όμιλο του πρωταθλήματος μαζί με τις ομάδες Ολυμπιακού Κερατσινίου, Ηλυσιακού, Πανιωνίου, Ιωνικού Ν. Μαγνησίας 2010, Πολιτείας και Ιωνικού Λαμίας. Πρόκειται για έναν ανταγωνιστικό όμιλο με τον πρωταθλητή του ομίλου να συμμετέχει σε μπαράζ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Κενταύρου με ένα αρκετά ανανεωμένο ρόστερ έχει ως στόχο το κτίσιμο μια ανταγωνιστικής και νεανικής ομάδας για τα επόμενα χρόνια, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Κενταύρου έδωσε και το δεύτερο φιλικό με την ομάδα του Α.Ο. Κοζάνης, την περασμένη Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, ανταποδίδοντας τη φιλοξενία της ομάδας της Κοζάνης πριν από δύο εβδομάδες. Το φιλικό ήταν ένα εξαίρετο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με εναλλαγές στο σκορ και χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές των δύο ομάδων. Για την ιστορία η ομάδα της Μαγνησίας κέρδισε με 26-25, δείχνοντας πολλά θετικά στοιχεία στην επίθεση, αλλά και προβληματισμό για την αμυντική της λειτουργία.

Ζητήματα που πρέπει να λύσει η τεχνική ηγεσία του συλλόγου τις επόμενες μέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Στα θετικά του φιλικού με την Κοζάνη, θα πρέπει να αναφερθεί το νεαρό της ηλικίας της ομάδας του Κενταύρου, καθώς οι 7 από τους 14 αθλητές που αγωνίστηκαν είναι έφηβοι και παίδες, καθώς και το γεγονός πως ο πρώτος σκόρερ του φιλικού είναι μαθητής της γ’ τάξης του Λυκείου Αγριάς.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται με εντατικό ρυθμό τέσσερις φορές την εβδομάδα, αν και οι διοικούντες του συλλόγου θέλουν να λυθεί σύντομα το ζήτημα που έχει προκύψει με τις δύο προπονήσεις της ομάδας στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς, το οποίο δεν έχει διαγράμμιση για χάντμπολ, κάτι που δυσχεραίνει τις προπονήσεις της ομάδας. Το ζήτημα αναμένεται να λυθεί, σύμφωνα με διαβεβαιώσεις των υπευθύνων της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, τις επόμενες μέρες.

Το πρόγραμμα αγώνων της ομάδας του Κενταύρου Αγριάς στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχει ως εξής:

1η: ΡΕΠΟ

2η: Κένταυρος Αγριάς-Ηλυσιακός Α.Ο.

3η: Ιωνικός Λαμίας-Κένταυρος Αγριάς

4η: Κένταυρος Αγριάς-Πανιώνιος Γ. Σ.

5η: Ολυμπιακός Κερατσινίου-Κένταυρος Αγριάς

6η: Κένταυρος Αγριάς-Α.Ο. Πολιτεία

7η: Ιωνικός Λαμίας 2010-Κένταυρος Αγριάς

Συνένωση με τον Εύρυτο Βόλου

Στην κατεύθυνση της ανάπτυξης του αθλήματος της χειροσφαίρισης στην περιοχή της Μαγνησίας, ο σύλλογος του Κενταύρου ένωσε τις δυνάμεις του με τον ιστορικό σύλλογο του Εύρυτου Βόλου σε μια κοινή ακαδημία για τα νεαρά παιδιά της περιοχής που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα. Οι προπονήσεις γίνονται:
Στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου Δευτέρα και Πέμπτη 20.30 – 22.00.
Στο κλειστό της Αγριάς Πέμπτη 15.30 – 16.45 και Σάββατο 12.00 – 14.00 όπως και στο γήπεδο του Γυμνασίου Αγριάς κάθε Τρίτη 16.15 – 17.15.
Όσα παιδιά επιθυμούν να ενταχθούν στα ηλικιακά τμήματα του Κενταύρου Αγριάς και να γνωρίσουν ένα συναρπαστικό ομαδικό άθλημα μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6983759850 (Αδάμου Ελευθερία), 6974974087 (Καλαποδάς Γιώργος), 6907433933 (Πρωτοσύγγελος Κων/νος), 6994980720 (Χαλκιάς Αντώνης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου