ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάββατο με Απόλλωνα η ΠΑΕ Βόλος

σάββατο-με-απόλλωνα-η-παε-βόλος-833819

Στην έδρα της επιστρέφει το ερχόμενο Σάββατο η ΠΑΕ Βόλος, η οποία μετά την ήττα από τη Δόξα στη Δράμα θέλει να επιστρέψει και στις νίκες φιλοξενώντας τον Απόλλωνα Πόντου στις 3μ.μ. με την αναμέτρηση να έχει και τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Οι κυανέρυθροι καλούνται να διαχειριστούν την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και μετά το ρεπό της Δευτέρας επέστρεψαν και πάλι από χθες στο γήπεδο και το θετικό για τον τεχνικό Χουάν Φεράντο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Από την άλλη για την ομάδα του Απόλλωνα Πόντου, τρεις ήταν οι απόντες από τη χθεσινή προπόνηση στη Νέα Ραιδεστό. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έδωσε έμφαση στην τακτική και την εφαρμογή της υπό πίεση αγώνα. Απουσίαζαν οι Καλογέρης, Κυβελίδης, Δαμουλάκης. Ο πρώτος αναμένει τα αποτελέσματα της εξέτασης από την οποία θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο γόνατο, ο δεύτερος είχε άδεια για προσωπικούς λόγους και ο τρίτος προφυλάσσει ακόμα το γόνατό του, το οποίο παρουσιάζει αισθητή βελτίωση.

Καθυστέρηση λόγω αντιντόπινγκ

Επειτα από αίτημα της Δόξας Δράμας μετά το τέλος του αγώνα με την ΠΑΕ Βόλος διενεργήθηκε έλεγχος ντόπινγκ. Οι έλεγχοι ντόπινγκ στη Football League δεν είναι συνηθισμένοι, όμως αντιπροσωπεία του ΕΣΚΑΝ βρέθηκε την Κυριακή (4/11) στη Δράμα, ώστε να περάσουν τη διαδικασία ποδοσφαιριστές της Δόξας και του Βόλου. Προηγήθηκε σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Δόξα Δράμας στη διοργανώτρια, ενώ τα έξοδα κάλυψε ο ιδιοκτήτης της Γιάννης Μπύρος. Δείγμα έπειτα από κλήρωση έδωσαν οι Μένκα, Πέρεθ από πλευράς γηπεδούχων και Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης από την ομάδα του Βόλου, που ήταν η αιτία να καθυστερήσει αρκετά η αναχώρηση της αποστολής από το γήπεδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου