ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με νίκες ξεκίνησαν οι Μικτές ΕΠΣΘ

με-νίκες-ξεκίνησαν-οι-μικτές-επσθ-837203

Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, για τον 7ο όμιλο οι μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣΘ του Αντώνη Μάνδαλου, απέναντι σε αυτές τις ΕΠΣ Ευρυτανία.

Οι Παίδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας κέρδισαν άνετα 6-0 στο Καρπενήσι όπου οι Νέοι αν και δυσκολευτήκαν κέρδισαν με 4-3 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Η μικτή Παίδων δεν συνάντησε δυσκολίες και τα 6 γκολ για την ομάδα της Μαγνησίας πέτυχαν οι Κατσαρός (16’), Κωστούλας (27’), Καραγιαννόπουλος (55’, 60’, 68’), Σταυραντώνης (70’).

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Παίδες): Καποτάς, Καρβέλης, Κασιούρας, Τρίχας, Μπέκος, Κωστούλας, Κατσαρός, Κύρκος, Καλιάκης, Κουφογεώργος, Ζαρίφης, ενώ έπαιξαν και οι Καραγιαννόπουλος, Κόπανος, Σάκατζης, Γεωργακόπουλος, Νούλας, Σταυραντώνης.

Η μικτή Νέων της ΕΠΣΘ πήρε επίσης τη νίκη απέναντι στην ΕΠΣ Ευρυτανίας με 3-4 αν και αναγκάστηκε σε διπλή ανατροπή στο σκορ.

Οι Νέοι του Αντώνη Μάνδαλου βρεθήκαν πίσω στο σκορ με 2-0 και στο β’ μέρος μείωσε στο 50΄με τον Ντόντα και ισοφαρίζοντας στο 58’ σε 2-2 με τον Δήμου, ενώ στη συνέχεια προηγήθηκαν και πάλι οι γηπεδούχοι σε 3-2, για να έρθει το 3-3 στο 71΄με τον Μπαλλά και το γκολ που έδωσε τη νίκη ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (80’) με πέναλτι, που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Δήμος του ΓΣΑ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-4.

ΕΠΣΘ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Νέοι): Καραουλής, Κόκκαλης, Ντόντα (60’ Μπαλλάς), Μαλαμούλης (41’ Τόγιας), Αφεντίτσας (41’ Κωστής), Παπαδήμος, Κάβουρας (70’ Αναστασίου), Αναστασόπουλος (41’ Καραγεωργόπουλος), Δήμος, Κολώνιας, Ματθαίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου