ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάββατο το παιχνίδι Γ.Σ. Αλμυρού-Μετέωρα

σάββατο-το-παιχνίδι-γ-σ-αλμυρού-μετέωρ-837258

Δυο είναι οι αλλαγές στα ματς της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Εκτός από το ντέρμπι της Νίκης με τον Ολυμπιακό, το οποίο άλλαξε ώρα διεξαγωγής και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4/11 στις 18.30 στο Πανθεσσαλικό, μια μέρα νωρίτερα θα παίξει ο Αλμυρός. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση του Γ.Σ. Αλμυρού με τα Μετέωρα θα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο 3/11 στις 15.00 στάδιο “Αθ. Ραγάζος”. Το αίτημα για την αλλαγή της ημερομηνίας έκανε η διοίκηση του Αλμυρού, με την ΕΠΟ να το κάνει δεκτό.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού θέλει να συνεχίσει αήττητος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που μετά από 5 αγώνες έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες και παίζοντας μεθαύριο Σάββατο με τα Μετέωρα που έχουν τέσσερις νίκες και μία ήττα -από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό την 2η αγωνιστική- θέλει συνέχεια στο σερί…

Μάλιστα τρεις φορές στο παρελθόν που ΓΣΑ και Μετέωρα είχαν βρεθεί αντίπαλοι στην Δ΄ Εθνική ο Αλμυρός ήταν πάντα νικητής στα παιχνίδια έδρας.

Διαιτητής της σαββατιάτικης αναμέτρησης στον Αλμυρό θα είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη που σφύριξε και πέρσι στον Αλμυρό στο ματς με τον Αμβρυσσέα. Βοηθοί του το Σάββατο θα είναι οι Αλέξανδρος Μπαλιάκας και Θωμάς Βογδόπουλος επίσης από την ΕΠΣ Κοζάνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου