ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να βουλιάξει την Κέρκυρα

να-βουλιάξει-την-κέρκυρα-456564

Την ομάδα της Κέρκυρας θα φιλοξενήσει σήμερα ο ΟΥΚ Βόλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α2 Πόλο Ανδρών. Οι Βολιώτες δίνουν ένα αρκετά κρίσιμο αγώνα για την συνέχεια, μιας και μετά την πρώτη τους νίκη σε βάρος του Ηλυσιακού βρίσκονται μια ανάσα από την προνομιούχο τριάδα του Βόρειου Ομίλου της Κατηγορίας.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ. και ο προπονητής Ζαφείρης Μαρινάγης έχει ζητήσει από τους παίκτες του την πλήρη συγκέντρωση για το σημερινό παιχνίδι. Στόχος είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για το βολιώτικο συγκρότημα με την ομάδα της Κέρκυρας να βρίσκεται στην προτελευταία θέση και σε απόσταση ενός βαθμού. Οι δύο ομάδες μάλιστα είχαν βρεθεί ξανά την φετινή περίοδο, μιας και ο ΟΥΚ φιλοξένησε τους Φαίακες στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας μάλιστα με 7-6 σε μία αναμέτρηση που δόθηκε στο Κολυμβητήριο «Βασίλειος Πολύμερος» της Νέας Ιωνίας. Οι Βολιώτες με σημερινή τους νίκη θέλουν να διασκεδάσουν παράλληλα και τις εντυπώσεις από τον πρόσφατο αποκλεισμό τους από το Κύπελλο όταν και αποκλείστηκαν από τον ΓΣ Περιστερίου με σκορ 7-9. Ο ΟΥΚ θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα από εδώ και πέρα μιας και μέχρι σήμερα τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν δοθεί εκτός Βόλου. Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός πως δεν υπάρχουν απόντες λόγω τραυματισμών ή άλλων προβλημάτων και έτσι η τεχνική ηγεσία θα μπορέσει να έχει όλους τους πολίστες στην διάθεση της. Έτσι στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Τουριόγλου, Τσιανάκας, Ε. Παπαδημητρίου, Β. Παπαδημητρίου, Γεωργακόπουλος, Γλύκας, Χατζηγούλας, Μαρασλής, Βαρδάκης, Κουρτίδης, Μπλάνας, Μπενόπουλος, Ευαγγελός, Μυκονιάτης, Νικολέρης, Μάρκου, Γ. Μαρινάγης, Ιωαννίδης, Παπαναστασίου, Κούτρας, Πέτσης, Βαμβουνάκης, Χρ. Μαρινάγης, και Γραμμένος. Η ΚΟΕ ανακοίνωσε τις διαιτησίες των αγώνων και στο ΕΑΚ θα διαιτητεύσουν σήμερα οι κ.κ. Μπιράκης και Κατσαρός.
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
Κυριακή 13 Φεβρουαρίου
Κολ. Αργοστολίου (1μ.μ.) Αργοστόλι-Ηλυσιακός
Κολ. Ποσειδώνιο (2μ.μ.) Ηρακλής-Γλυφάδα
Κολ. Βόλου (2.30μ.μ.) ΟΥΚ Βόλου-Κέρκυρα
Η Βαθμολογία (σε 4αγ.)
Θ. Ομάδα           Τερμ.                    Β.
1. Αργοστόλι      37-18                    12
2. Ηρακλής          32-29                    9
3. Ηλυσιακός      26-28                    6            
—————————
4. ΟΥΚ Βόλου     29-29                   4
5. Κέρκυρα          32-40                    3
6. Γλυφάδα         25-37                    1
 
                                             Ολοκληρώνεται η Α’ Φάση
Σήμερα ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα παίδων και η πρώτη προκριματική φάση στην πισίνα του Κλειστού Κολυμβητηρίου της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος», όπου αγωνίζονται οι ομάδες του ΟΥΚ, του ΟΕΑ-ΝΑΒ του ΝΟΒΑ από τον Βόλο αλλά και οι Αναγέννηση, Νηρέας και Πρωτέας από την Λαμία. Οι έξι ομάδες διεκδικούν τις δύο πρώτες θέσεις που θα οδηγήσουν στη Β΄ Φάση του πρωταθλήματος. Στην πρώτη προκριματική φάση μετέχουν συνολικά 51 σωματεία για γεννηθέντες το 1997-2000. Στην επόμενη φάση (28-30 Απριλίου), προκρίνονται συνολικά 24 ομάδες. Οι τρεις πρώτες από τους Ομίλους 1, 2, 3, 4 και οι δύο πρώτες από τους Ομίλους 5, 6, 7, 8, 9, 10.
 
Το σημερινό πρόγραμμα
4η αγωνιστική
9π.μ.    ΟΥΚ – ΝΟΒΑ
10π.μ. Αναγέννηση – Πρωτέας
11π.μ. Νηρέας – ΟΕΑ / ΝΑΒ
5η αγωνιστική                       
5.30μ.μ. ΝΟΒΑ – Αναγέννηση Λαμίας
6.30μ.μ. Πρωτέας – Λαμίας
7.30μ.μ. ΟΕΑ / ΝΑΒ – ΟΥΚ
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου