ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλία πρόκρισης στη Λαμία

ισοπαλία-πρόκρισης-στη-λαμία-838022

Μπορεί την ομάδα της Λαμίας και την ΠΑΕ Βόλος να τις χωρίζει μία κατηγορία, ωστόσο οι κυανέρυθροι πήραν αυτό που ήθελαν χθες απέναντι στην ομάδα του Μάκη Χάβου, με τους κυανέρυθρους του Χουάν Φεράντο να πανηγυρίζουν έναν υπερπολύτιμο βαθμό για τον 2ο Όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το γκολ του Αλμπερτ Ρούσσου έδωσε στην ΠΑΕ Βόλος τον πολύτιμο βαθμό καθώς το 1-1 στη Λαμία δίνει στους Βολιώτες σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καραμάνο.

Η Λαμία μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να κυκλοφορήσει την μπάλα, ώστε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα. Τελικά τα κατάφερε και μάλιστα σχετικά νωρίς, δίχως όμως αυτό να οφείλεται σε κάποια ιδιαίτερη έμπνευση, αλλά στην επιμονή του Καραμάνου να πιέσει τον Ρούσσο, που έκανε λάθος στο κοντρόλ έξω από την περιοχή. Ο Έλληνας φορ έκλεψε την μπάλα, βρέθηκε απέναντι στον Καραγκιολίδη και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι κλήθηκαν να αντιδράσουν και προοδευτικά βελτίωναν την κυκλοφορία και την ανάπτυξή τους, ευτυχώντας μάλιστα να ισοφαρίσουν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 44’ ο Λούκας εκτέλεσε φάουλ από πλεονεκτική θέση, ο Ρούσσος «πάτσισε» το λάθος του στο γκολ των γηπεδούχων και με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι, βγήκαν πολλές φορές στην επίθεση κι έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν τη δεύτερη νίκη στον όμιλο, δίχως επιτυχία. Έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με την ΠΑΕ Βόλος να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση σε πιθανή ισοβαθμία με τους Φθιωτούς για τη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από την πρώτη πιθανότατα ΑΕΚ.

ΛΑΜΙΑ: Μελίσσας, Αναστασιάδης, Οσμάν, Άντρονικ, Βάντερσον, Μαστούρ (60’ Καραγκούνης), Τσούκαλος (73’ Κωστίκας), Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο (46’ Καρυπίδης), Καραμάνος, Ρόμανιτς.

ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης, Ρούσσος, Δημόπουλος, Καρρίκι (65’ Δόρης), Ουνγιαλίδης, Ν’ Γκουέμ, Μάντζης, Καμπαγέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Λούκας Γκαρσία, Πίσπας (54’ Φράγκος).

Αποτελέσματα (2η)

Λαμία-ΠΑΕ Βόλος 1-1

Σήμερα

Απόλλων Λάρισας-ΑΕΚ

Επόμενη (3η)

Απόλλων Λάρισας – Λαμία

ΠΑΕ Βόλος-ΑΕΚ

Βαθμολογία:

1. ΠΑΕ Βόλος 4

2. ΑΕΚ 3

3. Λαμία 1

4. Απόλλων Λάρισας 0.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου