ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντέρμπι με προβολείς

ντέρμπι-με-προβολείς-838046

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται η πόλη του Βόλου με το παιχνίδι ανάμεσα σε Νίκη και Ολυμπιακό να επισκιάζει τη δράση στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής και όχι μόνο με το βολιώτικο «κλάσικο» να έχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Νίκη και Ολυμπιακό συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων όχι μόνο στην πόλη του Βόλου, αλλά και ανά την Ελλάδα, καθώς αποτελεί παραδοσιακά ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπι.

Η αναμέτρηση, μετά από αίτημα της Νίκης Βόλου, το όποιο και αποδέχθηκε η ΕΠΟ, θα ξεκινήσει στις 6:30μ.μ. την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, με τις δύο ομάδες να… επιστρέφουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η μεν Νίκη ως γηπεδούχος και ο Ολυμπιακός ως φιλοξενούμενος, μετά τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης στο γήπεδο που κράτησαν αμφότερους τους μονομάχους μακριά από τη «δηλωμένη» πρώτη έδρα τους.

Σημειώνεται ότι η Νίκη είχε ζητήσει να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού από τις 3μ.μ. στις 6:30μ.μ. καθώς την ερχόμενη Κυριακή τα καταστήματα στην πόλη του Βόλου θα είναι ανοιχτά έως τις 6μ.μ. και οι κυανόλευκοι ήθελαν να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους.

Οι δύο ομάδες, μετά και τις συσκέψεις που έγιναν με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και τους αρμόδιους φορείς προσπαθούν άλλωστε να βρουν τη φόρμουλα, ώστε οπαδοί και των δύο ομάδων να βρεθούν στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι-γιορτή του ποδοσφαίρου.

Σαφώς, η πρώτη απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας δεν δίνει το «πράσινο φως» ώστε να παρευρεθούν στο παιχνίδι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, παρά τις σχετικές εισηγήσεις ανθρώπων των δύο σωματείων, που τόνισαν ότι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις το προηγούμενο διάστημα δεν συνέβη το παραμικρό. Οι τελικές αποφάσεις, πάντως, αναμένονται έως σήμερα.

Ντέρμπι πρωτοπόρων θα είναι η κυριακάτικη αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό να επιδιώκει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, που έπειτα από πέντε αναμετρήσεις τον φέρνει με το απόλυτο των νικών και βαθμών στην πρώτη θέση της κατάταξης, απέναντι στη δεύτερη της βαθμολογίας Νίκη, που είναι πάντως επιβαρυμένη και από τον χθεσινό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-0.

Οι ερυθρόλευκοι του Περικλή Αμανατίδη παρουσιάζονται συγκροτημένοι και σοβαροί σε όλα τους τα παιχνίδια, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν γίνει εκτός Πανθεσσαλικού, καθώς σε δύο παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο του Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος».

Κάτι το οποίο δεν έχει πτοήσει την ομάδα του Ολυμπιακού, αφού αποδεικνύεται πολύ αποτελεσματική, πετυχαίνοντας νίκες ουσίας απέναντι σε «σκληροτράχηλες» μεν ομάδες, των οποίων την άμυνα ωστόσο οι ερυθρόλευκοι επιθετικοί ξεκλειδώνουν.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των ερυθρόλευκων, καθώς έπειτα από το ρεπό της Κυριακής που είχαν προπονούνται καθημερινά, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός παιχνιδιού ειδικών συνθηκών, όπως μπορεί να χαρακτηριστεί κάθε βολιώτικο «κλάσικο».

Το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη σήμερα θα προπονηθεί στο… Αρμένιο, με τον Μακεδόνα προπονητή να βλέπει με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη διάθεσή του, πλην του Βασίλη Σαχινίδη που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και του ανέτοιμου αγωνιστικά Αντώνη Καμπλιώνη.

Πρωτοποριακή εφαρμογή από τον Ολυμπιακό Βόλου

Την εφαρμογή Ολυμπιακός Βόλου Official App, που μπορούν να χρησιμοποιούν όλοι οι κάτοχοι smartphone με συμβατότητα λογισμικών Android και Ios μπορούν να κατεβάζουν οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων, όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Αναλυτικά:

Η νέα αγωνιστική περίοδος 2018-19 βρίσκει τον Ολυμπιακό Βόλου πολύ πιο δυνατό με πρωτοποριακές ιδέες όπως η εφαρμογή Ολυμπιακός Βόλου official app την οποία οι χρήστες όλων των τύπων smartphone μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν.

Η εφαρμογή Ολυμπιακός Βόλου Official App είναι εύκολη στην πλοήγηση, γρήγορη και με πρωτοποριακό design, καλύπτει τις ανάγκες του χρήση – φιλάθλου, αποτελώντας την προέκταση της επίσημης ιστοσελίδας olympiakosvolou.com και του Ολυμπιακός Βόλου Web TV.

Η εφαρμογή συνδέεται με το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού Βόλου στο YouTube από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά επιλεγμένους αγώνες οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα όλων των αναμετρήσεων της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 των αγώνων της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, τις συνεντεύξεις Τύπου, εκδηλώσεις κι άλλα διάφορα βίντεο που αφορούν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Επίσης μπορείτε να μάθετε πρώτοι τα νέα της ομάδας, λεπτομέρειες για το ρόστερ, τη βαθμολογία, το πρόγραμμα των αγώνων, την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, φωτογραφίες, νέα της ακαδημίας ποδοσφαίρου, επικοινωνία κι άλλα πολλά. H ολοκαίνουργια εφαρμογή του Ολυμπιακού Βόλου είναι διαθέσιμη μέσω Play Store και App Store για χρήστες Android και iOS αντίστοιχα καθώς και από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου