ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με φόρα… στη Λαμία η ΠΑΕ Βόλος

με-φόρα-στη-λαμία-η-παε-βόλος-838756

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Football League για την ΠΑΕ Βόλος και μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τη νίκη με 7-0 επί της ΑΕ Καραϊσκάκης, ζητούμενο είναι η ανάλογη συνέχεια, ενώ σήμερα υπάρχει άλλος ένας αγώνας διαφορετικός μεν, αυτή τη φορά για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος που όμως έχει τη δική του σημασία αφού με νίκη σφραγίζεται η πρόκριση και στην επόμενη φάση.

Η ΠΑΕ Βόλος έχοντας κερδίσει στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου 5-1 τον Απόλλωνα Λάρισας σήμερα για την 2η αγωνίζεται στις 7.30 στη Λαμία και η ομάδα του Χουάν Φεράντο θα κυνηγήσει ένα αποτέλεσμα πρόκρισης, ενώ τα ματς του ομίλου θα ολοκληρωθούν με το μεγάλο παιχνίδι στον Βόλο με την ΑΕΚ που θα γίνει στη Νεάπολη (4-5-6/12).

Ο προπονητής της ΠΑΕ Βόλος Ισπανός Χουάν Φεράντο με ένα πλήρες και ποιοτικό ρόστερ και έχοντας όλους τους παίκτες σε καλό βαθμό ετοιμότητας δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την 11άδα στις προπονήσεις που μεσολάβησαν από το πρωτάθλημα στο κύπελλο, ενώ υπάρχει και σήμερα πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τη Λαμία ενώ το ματς στις 7.30 μ.μ. είναι και τηλεοπτικό.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ για τον σημερινό αγώνα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 2018-2019, απέναντι στον ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, ώρα 19:30, ενημέρωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων (γενική είσοδος 7 ευρώ) θα γίνει σήμερα Τρίτη 30/10 από τα γραφεία 10:00 με 12:00 και από τα εκδοτήρια του ΔΑΚ από τις 12:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Κυριακή στη Δράμα

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι είναι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος για την ΠΑΕ Βόλος που αγωνίζεται στη Δράμα με τη Δόξα που ξεκίνησε κι αυτή με νίκη κερδίζοντας στα Τρίκαλα.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο κύριος όγκος των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής της Football League, όπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή. Ξεχωρίζει επίσης το ματς το Κέρκυρα-Ηρακλής, ενώ η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί την Σπάρτη την Δευτέρα.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η ΕΡΤ3 θα καλύψει τηλεοπτικά δύο παιχνίδια, αυτό που θα γίνει στο νησί των Φαιάκων, αλλά και το Καραϊσκάκης Άρτας-Πλατανιάς Χανίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

Καραϊσκάκης Άρτας-Πλατανιάς (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Αγίων Αναργύρων)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

ΑΟΧ Κισσαμικός-Εργοτέλης (15:00, Γήπεδο Περιβολίων)

Αιγινιακός-Απόλλων Λάρισας (15:00, «Γ. Παραλυκίδης»)

Απόλλων Πόντου-ΑΟ Τρίκαλα (15:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)

Κέρκυρα-Ηρακλής (15:00 ΕΡΤ3, ΕΑΚ Κέρκυρας)

Δόξα Δράμας-ΠΑΕ Βόλος (15:00, Γήπεδο Δόξας)

Ηρόδοτος-Αήττητος Σπάτων (15:00, Δημ. Νέας Αλικαρνασσού)

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

Παναχαϊκή-Σπάρτη (15:00, Γήπεδο Αγυιάς)

Πιθανόν τηλεοπτικό θα είναι το ματς της ΠΑΕ Βόλος για την 3η αγωνιστική όταν θα υποδεχτεί στη Νεάπολη την Καλαμαριά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου