ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην Κρήτη η Νίκη

στην-κρήτη-η-νίκη-838875

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Κόντρα στον ΟΦΗ δίνεται σήμερα στις 3μ.μ. (ΤV: Cosmote Sport 1) η συνέχεια για την ομάδα της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος, με το ντέρμπι κόντρα στον συμπολίτη Ολυμπιακό να ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Με 20μελή αποστολή για την Κρήτη, οι κυανόλευκοι αναχώρησαν χθες με πλοίο για το λιμάνι του Ηρακλείου από τον Πειραιά, λίγα 24ωρα μετά το διπλό στην Ιτέα επί του Αστέρα για το πρωτάθλημα, που λαβώθηκαν οι Κέρι και Αναστασίου και δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, μένοντας εκτός δράσης και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο πρώτος μάλιστα θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Απέναντι σε μια ομάδα που επέστρεψε στο πρωτάθλημα της SuperLeague, η Νίκη θέλει να διεκδικήσει ό,τι γίνεται περισσότερο, έχοντας ήδη μια ήττα στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, μετά το 0-1 από την ΑΕ Κασσιόπης στο Πανθεσσαλικό και ενώ θα ακολουθήσει ακόμη μία εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Στους ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν για το Ηράκλειο συμπεριλαμβάνονται από τον προπονητή Γιώργο Κούτση εκ νέου οι Νίκος Παπαδήμας και Κριστοφέρ Μακενγκό. Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους: Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Φάμπιο Ταβάρες, Γιάννη Δωματά, Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, Έρβιστ Μετούσι, Άγγελο Ματθαίου, Γιάννη Ντινιωτάκη, Κρίστοφερ Μακένγκο, Σταύρο Βουρδάκη, Νέτι Μέτσε, Γιώργο Ιορδανίδη, Τάσο Καντούτση, Χρήστο Τζιώρα, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Νίκο Παπαδήμα, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Βασίλη Ρόβα και Βασίλη Λάιο.

Εκτός έμειναν επίσης οι:Κυριαλάνης, Τασιάς, Σιώμος, Κουτσούκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ

Χωρίς τους Μεγιάδο, Νέιρα, Παπαστεριανό και Βουό θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ τη Νίκη Βόλου, για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να τους αφήνει εκτός αποστολής. Ο Μιγκέλ Μεγιάδο δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς και για τον λόγο αυτό θα υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Παράλληλα, ο Χουάν Νέιρα και ο Μανώλης Παπαστεργανός συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Πατρίκ Βουό έκανε θεραπεία, αποχωρώντας ως τραυματίας μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ στη Λάρισα, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague (0-0).

Ο 31χρονος Ιβοριανός φορ αντικαταστήθηκε από τον Χρήστο Αραβίδη και αρχικά υπήρχαν φόβοι για κάταγμα, ωστόσο οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην ποδοκνημική.

Με το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή των «ομιλιτών», η οποία αποτελείται από τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρα, Κομεσίδη, Μπολάκη, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδη, Νάστο, Οικονόμου, Κυριακίδη, Καλαϊτζάκη, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Νοικοκυράκη, Πλατέλλα, Σάσι και Αραβίδη.

Το πρόγραμμα του 7ου Ομίλου και οι διαιτητές

Σήμερα (3μ. – Cosmote Sport1 )

ΟΦΗ-Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Βρέσκας, βοηθοί: Ευθυμιάδης, Δημόπουλος Μ., 4ος Τσαγκαράκης.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου – 3μ.μ.

Κασσιόπη-Ξάνθη

Διαιτητής: Τσαμούρης, βοηθοί: Σαμοΐλης, Μπαλτάς, 4ος Ζαμπάλας.

Βαθμολογία

1. Κασσιόπη 3

2. Ξάνθη 1

3. ΟΦΗ 1

4. Νίκη Βόλου 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου