ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο κόσμος… έδωσε το μήνυμα

ο-κόσμος-έδωσε-το-μήνυμα-429052

Χωρίς άγχος και με ανεβασμένη ψυχολογία για να συνεχίσει το αήττητο σερί του για 4ο ματς εκτός έδρας είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, που αύριο αγωνίζεται στη Λάρισα και χθες στην προπόνηση στο Πανθεσσαλικό ο κόσμος που θα “απουσιάζει” λόγω συνθηκών αύριο από το «AEL FC Arena» έδωσε το δικό του μήνυμα για νίκη των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός αύριο θα είναι χωρίς συμπαράσταση του κόσμου -όπως έγινε και στις δυο προηγούμενες μεγάλες νίκες έκτος έδρας στο ΟΑΚΑ με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ- αλλά χθες πάνω από 300 φίλαθλοι βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό, ζητώντας με συνθήματα νίκη γοήτρου και όχι μόνο στη Λάρισα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κάλεσε άλλωστε από την αρχή της εβδομάδας τους οπαδούς της αποφύγουν το ταξίδι στην Λάρισα . Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος κάλεσε τους φιλάθλους του να μη δώσουν το «παρών» στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να «παραμείνουν αμέτοχοι σε κάθε είδους πρόκληση».

Ο κόσμος χθες ζήτησε νίκη, που εκτός από… γοήτρου θα είναι μια νίκη που θα φέρει την ομάδα να απέχει 3 βαθμούς από την οριστική παραμονή… αλλά και πιο κοντά στα πλέι-οφ… και ο Ολυμπιακός βλέπει το ματς χωρίς άγχος και όχι ως ντέρμπι, αφού γνωρίζει πως μόνο οι αντίπαλοι καίγονται για να ανανεώσουν τις όποιες ελπίδες για την σωτηρία τους.

Ο Ολυμπιακός που στο β΄ γύρο δεν έχει γνωρίσει ήττα μακριά από το Βόλο κι έχει να χάσει από τις 5/12/10 στην Ξάνθη, θέλει τρίποντο στο αυριανό παραδοσιακό ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο νέο «AEL FC Arena» στις 5.15 μ.μ.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε εκτός έδρας τελευταία έχει πετύχει τις μεγάλες νίκες επί του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μια ισοπαλία στην Κρήτη που μαζί με την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου ανεβάζουν το ηθικό και την ψυχολογία στα ύψη…

Οι Λαρισαίοι από την πλευρά τους διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 26 γκολ παθητικό, ενώ εντός έδρας έχουν τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά και την ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχουν πολλές και αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις και αύριο η μόνη απουσία είναι αυτή του Ηλία Σολάκη που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Στο παιχνίδι με τη Λάρισα πιθανότητα θα είναι η ίδια 11άδα που ξεκίνησε στο περασμένο νικηφόρο ματς με τον Ατρόμητο.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου