ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αήττητος ο ΓΣ Αλμυρού, νίκη και στην Τσαριτσάνη

αήττητος-ο-γσ-αλμυρού-νίκη-και-στην-τσα-839416

Την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας, πανηγύρισε ο ΓΣ Αλμυρού, που πέρασε και από την έδρα του Οικονόμου Τσαριτσάνης με 1-3, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα, δείχνοντας και πάλι το εξαιρετικό σύνολο που διαθέτει, φθάνοντας τους 11 βαθμούς και παραμένοντας στην 4η θέση της κατάταξης.

Οι Αλμυριώτες έδειξαν από νωρίς… τις διαθέσεις του, προηγήθηκαν στο 17’, με τον Καρρά να σεντράρει και τον Αλεξανδρή με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι να σημειώνει το 0-1, ενώ νωρίτερα είχαν ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Τζοβάρα.

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν η κυρίαρχη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, ο Αλεξανδρής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με σουτ μέσα από την περιοχή για το 0-2, έπειτα από σέντρα του Τζοβάρα από τ’ αριστερά.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν στο 65’ να έχουν πετύχει και το 0-3 με τον Τσελεπή, αλλά ο τελευταίος πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια και έτσι οι γηπεδούχοι του Οικονόμου κατάφεραν να μειώσουν στο 66’ σε 1-2, με τον Γκαμπέτα να σεντράρει και τον Χάμο να παίρνει την κεφαλιά.

Μετά την επίτευξη του τέρματος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν την ομάδα του Αλμυρού. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, με τον Χατζή στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό 1-3 για την ομάδα του Γ.Σ.Α, στέλνοντας την μπάλα εύκολα στα δίχτυα του Νούσια μετά από λάθος της άμυνας της ομάδας της Τσαριτσάνης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ-ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 1-3

Σκόρερ: (66’ Χάμος – 17’, 45+2 Αλεξανδρής, 83’ Χατζής)

Διαιτητής: Αλέξανδρος Μέγας (ΕΠΣ Πιερίας)

Βοηθοί: Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Νούσιας, Μπερτζιόνι (61’ Ντούφας), Μπουμπουνάρας (52’ Νύχταρι), Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος (46’ Δραχαλίβας), Γκαμπέτας, Γαλάνης, Πετράκης, Χάμος, Μουλτσιάς.

ΓΣΑ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Βαγγελί, Δημηνάς (76’ Κόκκας), Αλεξανδρής (93’ Δημητρίου), Στουρνάρας, Τζοβάρας, Τσιώλης (63’ λ.τρ. Χατζής), Τσελεπής (81’ Κράνάς).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου