ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε… αέρας από την Καρδίτσα

πέρασε-αέρας-από-την-καρδίτσα-839422

Άνετο απόγευμα πέρασε ο Θησέας Αγριάς, που επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Δημοτικό στάδιο της ομώνυμης πόλης με 3-0, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Φαίνεται ότι η αλλαγή προπονητή και ο ερχομός του Λάκη Μπακάλη… ξύπνησε την ομάδα του Θησέα που, πέτυχε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 6 πόντους, ενώ ήταν και η πρώτη εκτός έδρας. Οι Αγριώτες ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής του Αγασιώτη, ενώ στο 53’ και στο 58’, ο Βλάχος ,που σκόραρε δύο φορές σε πέντε λεπτά έγραψε το τελικό 3-0, δίνοντας τους τρεις σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα της Μαγνησίας.

Πώς παρατάχθηκε

Με τον Λάκη Μπακάλη στον πάγκο του ο Θησέας παρατάχθηκε σε σχήμα 4-5-1 με τον Κουτσιρίμπα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τοποθετήθηκαν οι Καψιώτης, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουΐχε και Διαμαντόπουλος. Αμυντικά χαφ ήταν οι Κοτζαθανάσης και Πέτσης, ενώ ο Οικονόμου είχε ρόλο οργανωτή. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής τοποθετήθηκαν οι Δημητριάδης από τα δεξιά και Αγιασιώτης από τα αριστερά με τον Βλάχο να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Το παιχνίδι

Μόλις στο 2’ ο Βλάχος με κεφαλιά πάσα… έστρωσε στον Αγιασιώτη, ο οποίος έκανε προσποίηση στους αντίπαλους αμυντικούς και με το αριστερό πλάσαρε για να στείλει την μπάλα στον ουρανό των δικτύων και να πετύχει το γκολ από το ύψος της μικρής περιοχής για το 0-1.

Στο 29’ σημειώθηκε ίσως η μεγαλύτερη φάση των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, με τον Γόρδιο να βγαίνει τετ-α-τετ σε κενή εστία και τον… ήρωα Καψιώτη να διώχνει σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 43’ ο Τσιάτας έκανε την προβολή από τη μικρή περιοχή, για να κάνει σωτήρια επέμβαση ο Κουτσιρίμπας και τους αμυντικούς να διώχνουν την μπάλα από τα καρέ του Θησέα.

Κι ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το ισχνό προβάδισμα του Θησέα, οι Αγριώτες στο δεύτερο μέρος πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα και μάλιστα σε διάστημα 5 λεπτών, για να κλειδώσουν τη νίκη. Στο 53’ ο Αγασιώτης από τα δεξιά πέρασε αντίπαλο παίκτη, έκανε συρτή σέντρα στο ύψος του πέναλτι και ο Βλάχος, αφού έκανε το κοντρόλ σούταρε για το 0-2. Ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε στο 58’ για την ομάδα της Μαγνησίας. Συγκεκριμένα, ο Πέτσης σέντραρε από τα δεξιά και τροφοδότησε τον Βλάχο που με προβολή έγραψε το τελικό 3-0, το οποίο και πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους Αγριώτες.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΗΣΕΑΣ 0-3

Σκόρερ: (2’ Αγιασιώτης, 53’, 58’ Βλάχος)

Διαιτητής: Ευάγγελος Λαθύρης (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Καλύβας, Δόσκορης (Φθιώτιδας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Αναστασίου, Αναγνωστόπουλος, Καπετάνος, Ξανθόπουλος, Δ. Αλεξίου, Τεπερεκίδης, Γόρδιος, Λουκάς, Καρβούνης (33’ Τσιάτας), Παπαδημητρόπουλος, Πρίφτι (33’ Παπαδόπουλος).

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουΐχε, Διαμαντόπουλος (58’ Μπόρας), Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Αγιασιώτης (82’ Ζάχος), Οικονόμου, Δημητριάδης (62’ Σφάκας), Βλάχος (69’ Χατζησταμάτης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου