ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ονειρική αρχή για την ΠΑΕ Βόλος

ονειρική-αρχή-για-την-παε-βόλος-839440

Ρεπορτάζ:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΝΗΣ

Ονειρική αρχή για την ΠΑΕ Βόλος που επιβλήθηκε με σκορ 7-0 του ΑΕ Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα της Football League. Για τους γηπεδούχους χατ-τρικ πέτυχε ο Βασίλης Μάντζης ενώ Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Λούκας και Φράγκος σκόραραν επίσης.

Μετά από μήνες… αναμονής οι κυανέρυθροι του Χουάν Φεράντο έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και αφού άνοιξαν το σκορ στο 22’ έκαναν ότι ήθελαν στη συνέχεια.

Τα γκολ της αναμέτρησης

Οι γηπεδούχοι στο 22’ άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κότο δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Μάντζη, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον πρώην κυανέρυθρο Μούτσα και πλάσαρε σωστά για το 1-0.

Οι κυανέρυθροι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 33’, όταν ο Κότο έκλεψε τη μπάλα από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα στο ύψος του πέναλτι για τον Ηλιόπουλος ο οποίος, πλασάροντας με τη μια, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μούτσα, με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και στο 63’ έκαναν το 3-0. Ο Κότο πήρε την μπάλα, στο κέντρο, έκανε εκπληκτικό «σόλο» περνώντας τρείς αντιπάλους, και στο ύψος της περιοχής «έστρωσε» δίπλα στον Λούκας ο οποίος με το αριστερό έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μούτσα.

Οι Βολιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και τέσσερα λεπτά αργότερα σκόραραν ξανά. Ο Ντεντάκης από δεξιά έβγαλε τη συρτή σέντρα, ο Μάντζης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με προβολή έκανε το 4-0. Στο 70’ η ομάδα του Χουάν Φεράντο σκόραρε για πέμπτη φορά με απευθείας φάουλ του Πίτου Γκαρσία από δύσκολη θέση, ενώ οι γηπεδούχοι βρήκαν και έκτο γκολ στο 74’ με πλασέ του Μάντζη, με τον φορ των κυανέρυθρων να πετυχαίνει χατ- τρικ. Το τελικό 7-0 για Την ΠΑΕ Βόλος έγινε στο 83’ με τον Φράγκο να σκοράρει από κοντά σε σέντρα του Δημόπουλου.

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ-ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 7-0

Σκόρερ: (22’,68’ 74’ Μάντζης, 33’ Ηλιόπουλος, 63’ Λούκας, 70’ Πίτου, 83’ Φράγκος)

Διαιτητής: Μαλούτας Δημήτρης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Παρασίου, Παπαδάκης (Ημαθίας)

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο (70’ Ενγκουέμ), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (66’ Φράγκος), Πέντα (55’ Λούκας), Κότο, Μάντζης

ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (Παπαβασιλείου) : Μούτσα, Κρούσιελ, Μαχαίρας, Χούσος, Αέκσιτς, Παπαδόπουλος (46’ Γυφτοκώστας), Ψιάνος, Κάκκο (68’ Ματθαίου), Παναγιώτου, Παπανίκου, Παντίδος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου