ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημο: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ

επίσημο-νεκρός-ο-ιδιοκτήτης-της-λέστε-727413

Ήρθαν με επίσημο τρόπο τα άσχημα μαντάτα για τον ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα.

Ύστερα από αναμονή περισσότερων από 24 ωρών, η Λέστερ γνωστοποίησε ότι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου είναι νεκρός, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο έπειτα από τη συντριβή (λόγω μηχανικής βλάβης) του ελικοπτέρου στο πάρκινγκ του «King Power Stadium». Λίγη ώρα μετά το εντός έδρας 1-1 με τη Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι δεν επιβίωσε κάποιο από τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος, αλλά δεν έγιναν γνωστά τα στοιχεία τους και ενώ υπήρχε η φήμη ότι ήταν και η κόρη του στο ελικόπτερο. Ο Ταϊλανδός αγόρασε τις «αλεπούδες» το 2010 και το 2016 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τεχνικό τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Η ανακοίνωση

«Με μεγάλη απογοήτευση και μαζεύοντας τα κομμάτια της καρδιάς μας επιβεβαιώνουμε ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, ήταν ανάμεσα σε αυτού που έχασαν τις ζωές τους με τραγικό τρόπο το απόγευμα του Σαββάτου όταν το ελικόπτερο που μετέφερε εκείνον και άλλους τέσσερις έπεσε ακριβώς έξω από το “King Power Stadium”. Κανένας από τους πέντε επιβαίνοντες δεν επέζησε.

Οι σκέψεις όλων στο σύλλογο είναι στην οικογένεια του Vichai Srivaddhanaprabha και τις οικογένειες όλων όσων επέβαιναν στο ελικόπτερο σ’ αυτήν την ανείπωτη τραγωδία. Στο πρόσωπο του Vichai Srivaddhanaprabha ο κόσμος έχασε έναν σπουδαίο άνδρα. Έναν άνθρωπο με καλοσύνη, γενναιοδωρία, η ζωή του οποίο καθορίστηκε από την αφοσίωσή του στην οικογένεια του και σε όσους καθοδηγούσε με μεγάλη επιτυχία. Η Λέστερ ήταν μία οικογένεια κάτω από την καθοδήγησή του. Είναι μία οικογένεια η οποία θα συνεχίσει το έργο του και θα διατηρήσει το το όραμα του για το σύλλογο το οποίο είναι τώρα η κληρονομιά του.

Ένα βιβλίο για συλληπτήρια θα ανοίξει στο King Power Stadium την Τρίτη (30/10) για όσους φιλάθλους θέλουν να αποτείνουν φόρο τιμής και θα παραδοθεί στην οικογένεια του Vichai Srivaddhanaprabha. Όσοι δεν μπορούν να επισκεφτούν το King Power Stadium θα μπορούν να το κάνουν διαδικτυακά σε σχετική ενότητα της ιστοσελίδας της ομάδας».

Πηγή: sport-fm.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου