ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για να παραμείνει αήττητος ο Γ.Σ. Αλμυρού

για-να-παραμείνει-αήττητος-ο-γ-σ-αλμυρο-727495

Μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με τον ΑΟ Σελλάνων την περασμένη Κυριακή στο Στάδιο του Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος» ο ΓΣΑ θέλει να συνεχίσει το αήττητο και στην 5η αγωνιστική, παίζοντας στην έδρα του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η σημερινή αναμέτρηση, όπως και οι υπόλοιπες της κατηγορίας ξεκινά στις 3μ.μ. με τους κυανόλευκους να έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα της Λάρισας. Όπως έγινε και στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, ο Στέλιος Αρσένος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιώργου Ναουμίδη, που είναι στρατευμένος, αλλά και του Παναγιώτη Κοντοβά λόγω τραυματισμού.

Μπορεί οι δύο εμπειρότατοι ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να δώσουν το «παρών» σήμερα, αλλά στις τάξεις του ΓΣΑ υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, αρκεί βεβαίως η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας.

Ετοιμοπόλεμοι για τον σημερινό αγώνα είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκκας, Νίκος Μπαρούτας, Βασίλης Καλαμίδας, Αποστόλης Λάμπος, Πάβλι Βανγκέλι, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Τάσος Τσελεπής, Κώστας Κρανάς, Αντώνης Τζοβάρας, Βαγγέλης Τσιουρής, Κώστας Χατζής.

Το σημερινό είναι το 2ο εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα για τον ΓΣΑ, ο οποίος ξεκίνησε με νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στην πρεμιέρα με 2-1, για να ακολουθήσει εκτός έδρας ισοπαλία δίχως τέρματα (0-0) με τον Φωκικό στην Άμφισσα, νέα ισοπαλία (1-1) με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εντός έδρας και το 2-1 επί του ΑΟ Σελλάνων την περασμένη Κυριακή.

Αρσένος: Δύσκολο παιχνίδι σε μικρό γήπεδο

Ενόψει του σημερινού αγώνα ο προπονητής Στέλιος Αρσένος έδωσε το στίγμα του μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για να αναφέρει:«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Οικονόμος. Ιδιαίτερα στην έδρα του στην Τσαριτσάνη η αναμέτρηση αποκτά άλλη βαρύτητα και ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμη μεγαλύτερος, αν αναλογιστούμε τον μικρό αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα ο στόχος μας είναι το θετικό αποτέλεσμα αλλά για να έρθει αυτό θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή και να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Οικονόμος έδειξε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική τις δυνατότητες του, όταν δυσκόλεψε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους».

Ο Μέγας σφυρίζει

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας από την Πιερία, ενώ από την ίδια ένωση προέρχονται και οι βοηθοί του κ.κ. Κωνσταντίνος Βρούζος και Γιάννης Μηνούδης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου