ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Καρδίτσα ο Θησέας

στην-καρδίτσα-ο-θησέας-727501

Με τον Λάκη Μπακάλη για πρώτη φορά στον πάγκο του ο Θησέας Αγριάς θα αντιμετωπίσει σήμερα εκτός έδρας την Αναγέννηση στην Καρδίτσα για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θέλοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ομάδα της Αγριάς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου με 0-2 στο γήπεδο του Βελεστίνου προχώρησε στην αντικατάσταση του Κώστα Παπαστεργίου με τον Λάκη Μπακάλη με τον πολύπειρο τεχνικό να κάθεται σήμερα για 141η φορά σε πάγκο ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Βελεστινιώτης προπονητής έχει καθίσει για 4 αγώνες στον πάγκο της Νίκης Βόλου ως υπηρεσιακός τεχνικός τη σεζόν 2008-09 και τη σεζόν 2010-11 για να ακολουθήσουν 116 παρουσίες στον πάγκο του Ρήγα Φεραίου από την περίοδο 2013-14 έως και τη σεζόν 2016-17. Την περσινή χρονιά ξεκίνησε με τον ΓΣ Αλμυρού και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τον οποίο οδήγησε όμως μόλις σε 6 παιχνίδια, και από κει ήρθε ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον οποίο σε 14 αγώνες πρωταθλήματος μέτρησε 8 νίκες, 2 ισοπαλίες αλλά και 4 ήττες. Συνολικά ο Μπακάλης σε 140 παιχνίδια Γ’ Εθνικής έχει γευθεί την χαρά της νίκης σε 55 αγώνες, 38 ήρθαν ισόπαλοι και σε ακόμη 47 ήρθε η ήττα.

Διαθέσιμος για το σημερινό παιχνίδι θα είναι και ο Θάνος Μπόρας, ο οποίος αποκτήθηκε την περασμένη Τρίτη από την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, με τον 23χρονο Βολιώτη αμυντικό να επιστρέφει στη Γ’ Εθνική, όπου έχει ήδη 57 συμμετοχές.

Για τον σημερινό αγώνα υπολογίζονται οι: Κουτσιρίμπας, Κεφαλάς, Καψιώτης, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Αγγελής, Παναγιώτου, Δημητριάδης, Πέτσης, Χατζησταμάτης, Μπόρας, Κοτζαθανάσης, Αγιασιώτης, Ζάχος, Κακάλιας, Βλάχος, Φραγκογιάννης, Παπαϊωάννου, Σφάκας και Διαμαντόπουλος.

Μπακάλης: Να δώσουμε μάχη

Ο Λάκης Μπακάλης που επιστρέφει και πάλι στον πάγκο του Θησέα μετά από 10 χρόνια, όταν και βρισκόταν στην ομάδα της Δ’ Εθνικής, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σχετικά με τη σημερινή αναμέτρηση λέγοντας: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας με μια ιστορική ομάδα όπως η Αναγέννηση, η οποία παραμένει χωρίς βαθμό μετά από τέσσερα παιχνίδια. Βρίσκεται στην τελευταία θέση, κάτι που την κάνει εξαιρετικά επικίνδυνη, αφού θέλει τους πρώτους βαθμούς για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Εμείς πρέπει να εμφανιστούμε στο γήπεδο δίνοντας το 100% των δυνάμεων μας. Καλούμαστε να παλέψουμε, να δώσουμε μάχη για το θετικό αποτέλεσμα και να πάρουμε τους πρώτους βαθμούς εκτός έδρας».

Με ρέφερι Λαθύρη

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Ευάγγελος Λαθύρης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, έχοντας ως βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Καλύβα και Χρήστο Δόσκορη επίσης από τον σύνδεσμο της Φθιώτιδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου