ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος για το 5 στα 5 ο Ολυμπιακός Β.

έτοιμος-για-το-5-στα-5-ο-ολυμπιακός-β-727511

Το 5 στα 5 στις νίκες θέλει σήμερα στις 3 μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου που παίζοντας ως γηπεδούχος στον Αλμυρό με τον ΑΟ Στυλίδας θέλει να συνεχίσει να είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής βαδίζοντας σταθερά και βήμα βήμα προς τον φετινό αποκλειστικό στόχο που είναι η άνοδος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η βολιώτικη ομάδα που είναι ανάμεσα στις 3 ομάδες όλων των ομίλων (Ιάλυσος και Καλαμάτα οι άλλες δυο) που έχουν το απόλυτο στην κατηγορία και μεταξύ αυτών έχει και την καλύτερη επίθεση, θέλει να συνεχίσει και σήμερα στην 5η αγωνιστική το νικηφόρο σερί του ως γηπεδούχος (αλλά με έδρα τον Αλμυρό) με αντίπαλο τον ΑΟ Στυλίδας…

Ο Ολυμπιακός έχοντας σαν αρχή να «βλέπει» ένα- ένα τα παιχνίδια και να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα όλους τους αντιπάλους, σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς με τον ΑΟ Στυλίδας και δεν θέλει να αποπροσανατολίζεται από το γεγονός ότι μετά ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη!

Ο Ολυμπιακός λόγω των έργων στο Πανθεσσαλικό θα αναγκαστεί και σήμερα για 2ο παιχνίδι να κάνει έδρα τον Αλμυρό έχοντας δώσει ως τώρα μόνο ένα ματς (με τα Μετέωρα 2-0) στην «δηλωμένη» πρώτη έδρα του.

Έχοντας παίξει δυο εκτός έδρας ματς (στην Τσαριτσάνη με Οικονόμο 1-2 και στο Βελεστίνο με τον Θησέα 0-2) και ως γηπεδούχος στον Αλμυρό (έχει κερδίσει 5-1 τον Πιερικό), ο Ολυμπιακός θέλει στο ίδιο γήπεδο το 5 στα 5 με τη Στυλίδα, ενώ μετά θα επιστρέψει στο Πανθεσσαλικό (4/11) αλλά ως φιλοξενούμενος από τη Νίκη, ενώ ως έδρα θα το χρησιμοποιήσει στο ματς (11/11) με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Εννοείται πως οι ερυθρόλευκοι που μετά την «έξοδο» της πρεμιέρας δεν «βγαίνουν» εκτός Μαγνησίας, κάτι που θα γίνει στην 8η αγωνιστική (Ιτέα), θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο, ενώ ο Ολυμπιακός που «φτιάχτηκε» φέτος για μεγάλα πράγματα έχει δείξει πως δεν πτοείται από έδρες…

Ο σημερινό αντίπαλος που έχει μόνο μια νίκη κι αυτή εκτός έδρας χρειάζεται πάντως προσοχή αφού δείχνει να έχει συνέλθει από τις δυο πρώτες ήττες (εκτός από ΑΟ Σελλανων 2-0 και εντός από τη Νίκη 1-4) και μετά το διπλό επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου(1-2), προχθές ήρθε 0-0 με την Ιτέα στο μοναδικό ματς που δεν δέχτηκε γκολ …και έχει στόχο την παραμονή…

Βέβαια μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΟ Στυλίδας υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και οι ερυθρόλευκοι καλούνται σε κάθε ματς σε κάθε έδρα να το αποδεικνύουν αυτό στην πράξη και εντός αγωνιστικού χώρου.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό “παρών” στο γήπεδο, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο ματς υπάρχει αύξηση (από 7 σε 10 ευρώ) της τιμής του εισιτηρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος», όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Α.Ο. Στυλίδας.

Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων τόσο με εισιτήρια διαρκείας όσο και με εισιτήρια αγώνα θα γίνει στο σύνολο της από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από το κεντρικό εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 13:30».

Αγωνιστικά για την αναμέτρηση με τη Στυλίδα δεν είναι διαθέσιμος ο Βασίλης Σαχινίδης αφού άλλωστε στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να πιεστεί ο ποδοσφαιριστής, προκειμένου να είναι πανέτοιμος χωρίς προβλήματα για την συνέχεια, ενώ πρώτη φορά στην αποστολή είναι ο Αντώνης Καμπλιώνης

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον Α.Ο. Στυλίδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Αλμυρού “Αθανάσιος Ραγάζος” και ο προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Συγκεκριμένα αυτή απαρτίζεται από τους: Γιακουμή, Πορή, Παπουτσογιαννόπουλο, Μπουτζίκο, Νόνη, Οικονομόπουλο, Παπαϊωάννου, Pinto, Σάββα, Μαργαρίτη, Πατσή, Nazim, Κόλα, Ρόκα, Λώττα, Καναβό, Ζγκούρη, Σκοπελίτη, Serginho, Ευθυμιάδη, Καμπλιώνης, Σαχινίδη και Φλίγκο.

Ο Λεωνίδας διαιτητής

Από τα Τρίκαλα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τη Στυλίδα, η οποία θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο του Αλμυρού . Πρόκειται για τον Στέλιο Λεωνίδα, που είχε διευθύνει στο Βόλο το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο περσινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αλμυρού

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για το θάνατο του αδερφού του αντιπροέδρου του συλλόγου Ιάσονα Χατζή. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η οικογένεια του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Ιάσονα Χατζή και τα μέλη της οικογένειάς του, για τον θάνατο του αδερφού του Απόστολου Χατζή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου