ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από αύριο ξεκινά… για το ακόμα ψηλότερα

από-αύριο-ξεκινά-για-το-ακόμα-ψηλότε-728016

Από αύριο Σάββατο ξεκινά αγωνιστικά η νέα περίοδος για την ΠΑΕ Βόλος που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Νεάπολης στις 4 μ.μ. τον Καραϊσκάκη Άρτας με στόχο την πρώτη νίκη και γενικότερα να βρεθεί ακόμα ψηλότερα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι Βολιώτες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν στη Νεάπολη για πρώτη φορά την ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League και όπως και πέρσι στην πρώτη χρόνια ο ΝΠΣ Βόλος πέτυχε από τη Γ΄ Εθνική άνετα τον στόχο της ανόδου κάτι ανάλογο θα επιδιώξει και φέτος.

Ο προπονητής της ΠΑΕ Βόλος Ισπανός Χουάν Φεράντο δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και όλοι στην ομάδα επιδιώκουν την καλύτερη αρχή.

Πέτρου: Στόχος η άνοδος

O Βολιώτης τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Βόλος Άκης Πέτρου μιλώντας χθες στον «sportfm 89,5» ανέφερε ότι η ομάδα μετά από αρκετή αναμονή είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος, τόνισε πως έχει στόχο την άνοδο και περιμένει ακόμη μεγαλύτερη στήριξη του κόσμου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο φίλαθλος θα φεύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο.

Μεταξύ άλλων ο Άκης Πέτρου στον «sportfm» ανέφερε: «Επιτέλους ξεκινά το πρωτάθλημα και η ομάδα είναι έτοιμη 100%. Υπάρχει υγεία, δεν έχουμε τραυματισμούς και όλοι οι παίκτες είναι σε εξαιρετική κατάσταση… Δεν κρυβόμαστε και λέμε ότι η ομάδα έχει στόχο την άνοδο! Ο κόσμος του Βόλου στηρίζει την προσπάθεια, ενώ είναι σίγουρο πως αφού η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα έχει και αποτελεσματικότητα οι φίλαθλοι θα είναι περισσότεροι» … Για το πρωτάθλημα της Football League ο Άκης Πέτρου ανέφερε ότι το περιμένει ανταγωνιστικό ελπίζοντας να μην υπάρξουν ομάδες που αποσύρονται και τόνισε ότι ενώ η στην κατηγορία υπάρχουν μεγάλα ονόματα και ιστορικές ομάδες όμως πλέον η ιστορία μιας ομάδας δεν παίζει ποδόσφαιρο, εκτιμώντας ότι εκτός από την ΠΑΕ Βόλος, η Παναχαϊκή, η Δόξα, η Κέρκυρα και τα Τρίκαλα θα είναι στους πρωταγωνιστές…

Διαρκείας και 5 ευρώ

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για το αυριανό παιχνίδι αναφέρονται τα εξής: «Το πρωτάθλημα της Football League ξεκινά αύριο Σάββατο (27/10) και ο Βόλος υποδέχεται στις 4.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης τον Καραϊσκάκη, σε ένα ματς που η ομάδα μας θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τον αγώνα αύριο Σάββατο θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, τόσο για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, όσο και απλών εισιτηρίων απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχός τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους, αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Επίσης τα μέλη της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα αύριο Σάββατο θα γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας)».

*Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League και για το Κύπελλο Ελλάδος και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ.

Ο Δ. Μαλούτας στη Νεάπολη

Ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ένωση Ημαθίας που έχει σφυρίξει 30 ματς Β΄ Εθνικής, 39 της Γ΄ και 3 του Κυπέλλου ορίστηκε διαιτητής στο πρώτο ματς της ΠΑΕ Βόλος με την ΑΕ Καραϊσκάκης αύριο στις 4 μ.μ. στη Νεάπολη για την 1η αγωνιστική της Football League.

Ο Μαλούτας έχει ξαναβρεθεί στον Βόλο το 2016 όταν ήταν διαιτητής στο ματς Ολυμπιακός Β.-Αμβρακία Κωστακίων, ενώ αύριο θα έχει βοηθούς τους Παρασίου, Παπαδάκη (Ημαθίας) και τέταρτο τον Γιουματζίδη (Πέλλας).

Το αυριανό ντέρμπι της πρεμιέρας της Β’ Εθνικής ανάμεσα σε Τρίκαλα και Δόξα Δράμας θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

Η πρεμιέρα

Με δυο τηλεοπτικές μεταδόσεις γίνεται η πρεμιέρα της Football League και βάσει της συμφωνίας της ΕΡΤ σε κάθε αγωνιστική θα μεταδίδονται τηλεοπτικά δυο παιχνίδια, όπως και πέρυσι από την ΕΡΤ 3.

Από τα ματς της πρεμιέρας λοιπόν θα μεταδοθεί αύριο Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 15:00 το Τρίκαλα – Δόξα Δράμας και μεθαύριο Κυριακή 28 Οκτωβρίου, επίσης στις 15:00, το Παναχαϊκή – Αιγινιακός. Ενδέχεται πάντως το ματς του Βόλου με τον Καραϊσκάκη, στις 16:00, να καλυφθεί σε live streaming…

Ολο το πρόγραμμα της πρεμιέρας είναι:

Σάββατο 27 Οκτωβρίου

Σπάρτη – ΑΟΧ/Κισσαμικός (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

ΑΟ Τρίκαλα – Δόξα Δράμας (15:00 , Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

Ηρακλής – Ηρόδοτος (15:00, Καυτανζόγλειο Στάδιο)

Πλατανιάς – Αήττητος Σπάτων (16:00, Μάλεμε)

Βόλος – Καραϊσκάκης Άρτας (16:00, Δημ. Νεάπολης)

Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Παναχαϊκή – Αιγινιακός (15:00, Γήπεδο Αγυιάς)

Εργοτέλης – Απόλλων Καλαμαριάς/Πόντου (15:00, Παγκρήτιο Στάδιο)

Απόλλων Λάρισας – Κέρκυρα (15:00, Γήπεδο Φιλιππούπολης).

Αρκετά ματς τον Νοέμβρη

Μετά το αυριανό ματς της πρεμιέρας στη Football League με την ΑΕ Καραϊσκάκης η ΠΑΕ Βόλος θα έχει υποχρέωση εκτός έδρας για το Κύπελλο (Τρίτη 30/10), παίζοντας στη Λαμία, ενώ τα ματς του ομίλου θα ολοκληρωθούν με το μεγάλο παιχνίδι στον Βόλο με την ΑΕΚ που θα γίνει στη Νεάπολη (4-5-6/12).

Στο πρωτάθλημα η ΠΑΕ Βόλος θα παίξει τουλάχιστον 5 ματς (αν δεν υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική) τον Νοέμβριο και θα αγωνιστεί στη Δράμα με τη Δόξα, στον Βόλο με Καλαμαριά, στα Χανιά με Κισσαμικό, θα υποδεχτεί Εργοτέλη και θα παίξει στα Τρίκαλα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου