ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για το σερί του …και αύριο ο Ολυμπιακός Β.

για-το-σερί-του-και-αύριο-ο-ολυμπιακό-728042

Το σερί των νικών θέλει να συνεχίσει και αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου που θέλει το 5 στα 5 με νίκη επί της Στυλίδας και παίζοντας στον Αλμυρό, ενώ θα κυνηγήσει κι ένα ξεχωριστό ρεκόρ που αφορά αρχικά στην 5η και μετά 6η συνεχόμενη νίκη σε ξεκίνημα πρωταθλήματος… αφού τελευταία φορά που είχε ξεκίνημα με 5 νίκες ήταν την προπέρσινη περίοδο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός είχε κι άλλες φορές καλά ξεκινήματα μένοντας αήττητος αλλά όχι πάντα με νίκες αφού την περίοδο 1997-98 είχε 9 αγωνιστικές με 1 ήττα και 3 ισοπαλίες, ενώ αήττητος ήταν και την περίοδο 2006 -2007 που η ομάδα στη Γ΄Εθνική είχε 4 σερί νίκες και είχε και δυο προκρίσεις στο κύπελλο!

Πάντως το 1967 ο Ολυμπιακός είχε σερί έξι νικών 20 συνολικά) και ανέβηκε στην Α΄Εθνική, ενώ την περίοδο 1977-1978 με 6 σερί νίκες (και 24 συνολικά) έμεινε 2ος …και επίσης 6 σερί νίκες είχε και στην Γ εθνική όταν μάλιστα την περίοδο 98-99 με 14 συνολικά νίκες το σερί 6 νικών έγινε δυο φορές!

Ο Ολυμπιακός Βόλου τώρα έχοντας μόνο νίκες είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής βαδίζοντας σταθερά και βήμα – βήμα προς τον φετινό αποκλειστικό στόχο που είναι η άνοδος και «βλέπει» ένα – ένα τα παιχνίδια και τώρα το επόμενο ματς είναι αύριο Σάββατο γηπεδούχος (αλλά με έδρα τον Αλμυρό) με αντίπαλο τον ΑΟ Στυλίδας.

Με το βλέμμα στραμμένο στο αυριανό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός θέλει άπλα να δείξει ανωτερότητα και σοβαρότητα για να πανηγυρίσει την 5η νίκη και να μη δώσει το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστεύει πως μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι…

Ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται και αύριο για 2η φορά φέτος στο Δημοτικό στάδιο του Αλμυρού με αντίπαλο τον ΑΟ Στυλίδας και η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό “παρών” στο γήπεδο, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο ματς υπάρχει αύξηση (από 7 σε 10 ευρώ) της τιμής του εισιτηρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος», όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Α.Ο. Στυλίδας.

Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου 10€.

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω) 5€.

-Ανεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) 5€.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων τόσο με εισιτήρια διαρκείας όσο και με εισιτήρια αγώνα θα γίνει στο σύνολο της από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από το κεντρικό εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 13:30».

Αγωνιστικά για την αναμέτρηση με τη Στυλίδα δεν είναι διαθέσιμος ο Βασίλης Σαχινίδης αφού άλλωστε στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να πιεστεί ο ποδοσφαιριστής, προκειμένου να είναι πανέτοιμος χωρίς προβλήματα για την συνέχεια Εξάλλου, στην κορυφή της επίθεσης, ο Κώστας Φλίγκος, δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας πετύχει τρία γκολ στα δύο τελευταία ματς.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι ετοιμοπόλεμοι. Ακόμη και ο Καμπλιώνης είναι υγιής από ιατρικής πλευράς και έτσι είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας να τον χρησιμοποιεί στα επόμενα παιχνίδια. Θεωρείται πολύ πιθανό να αγωνιστεί για ορισμένο χρονικό διάστημα κόντρα στη Στυλίδα, εφόσον το ευνοήσουν και οι συνθήκες του αγώνα.

Ο Λεωνίδας διαιτητής

Από τα Τρίκαλα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αυριανή (27/10, 15.00) αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τη Στυλίδα, η οποία θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο του Αλμυρού . Πρόκειται για τον Στέλιο Λεωνίδα, που είχε διευθύνει στο Βόλο το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο περσινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αλμυρού (1/4/2018) στο οποίο οι “ερυθρόλευκοι” είχαν νικήσει με 2-0, ενώ φέτος ήταν διαιτητής στον Αλμυρό στο ματς του ΓΣΑ με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (1-1).

Συνολικά ο Σ. Λεωνίδας έχει “σφυρίξει” σε 21 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής από το 2015 που είναι στους πίνακες των διαιτητών και το Σάββατο θα έχει βοηθούς τους Μιχάλη Μανάση και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής θα είναι ο Νίκος Κεραμίδας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου