ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγιασμός και έναρξη της σεζόν για τον ΟΕΑ-ΝΑΒ

αγιασμός-και-έναρξη-της-σεζόν-για-τον-ο-729401

Τελέστηκε την περασμένη Κυριακή ο ετήσιος Αγιασμός για τα τμήματα του ΟΕΑ-ΝΑΒ στις εγκαταστάσεις του ομίλου που βρίσκονται στον Άγιο Κωνσταντίνο. Στην τελετή παρευρέθηκαν αθλητές από όλα τα αγωνίσματα του συλλόγου, ενώ πολλοί ήταν και οι γονείς των αθλητών που συνηθίζουν να δίνουν το «παρών» σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιεί ο όμιλος.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού από τον π. Απόστολο τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Καζάκης που ευχήθηκε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία στους αθλητές και να συνεχίσουν να αναδεικνύουν τον ναυταθλητισμό της πόλης και του συλλόγου.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε δωρεά τεσσάρων αγωνιστικών κωπηλατικών σκαφών του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» που εγκαινιάστηκαν από εκπρόσωπο του ιδρύματος, με την εκδήλωση να ολοκληρώνεται με βράβευση των αθλητών της κωπηλασίας (Ελένης Αγιώτη, Γιάννη Καλανδαρίδη και Γρηγόρη Σχιζοδήμου) που διέπρεψαν σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΟΕΑ-ΝΑΒ κ. Απόστολος Καζάκης δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Σήμερα είναι μια γιορτή που κάνουμε κάθε χρόνο με τον Αγιασμό όλων των τμημάτων με την ευκαιρία της έναρξης της αγωνιστικής χρονιάς, ενώ παράλληλα εγκαινιάσαμε και αθλητικό υλικό της κωπηλασίας μέσω της δωρεάς του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Σκοπός μας είναι να συνεχιστεί η καλή δουλειά που γίνεται στον όμιλο και να αναδειχτούν μέσα από αυτόν ακόμα περισσότεροι αθλητές».

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΝΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου