ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Θησέα Μπακάλης και Μπόρας

στον-θησέα-μπακάλης-και-μπόρας-729417

Ο πολύπειρος Λάκης Μπακάλης είναι από χθες ο αντικαταστάτης του Κώστα Παπαστεργίου στον πάγκο του Θησέα, με την ομάδα της Αγριάς να ανακοινώνει παράλληλα και την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θάνου Μπόρα από τον Ρήγα Φεραίο.

Ο Λάκης Μπακάλης, που πέρυσι ξεκίνησε στον ΓΣ Αλμυρού και «έκλεισε» τη σεζόν με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα εργαστεί και πάλι στη Γ’ Εθνική, που έχει εργαστεί επί σειρά ετών και με τον Ρήγα Φεραίο, από τον οποίο ο Θησέας απέκτησε χθες ως ελεύθερο τον 23χρονο Βολιώτη αμυντικό Θάνο Μπόρα, ο οποίος μετρά 57 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με Πύρασο και Ρήγα, και 1 στη Football League με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σημειώνεται πως ο Λάκης Μπακάλης είχε εργαστεί και πάλι στην ομάδα της Αγριάς, πριν από μια δεκαετία και στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Στην ανακοίνωση συνεργασίας με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη, ο Θησέας αναφέρει: «Ο Γ.Σ. Θησέας Αγριάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Λάκη Μπακάλη τον οποίο και καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια, πιστεύοντας ακράδαντα πως μέσα από τη σκληρή δουλειά, στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίζουμε μαζί την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».

Αναφορικά με την προσθήκη του Μπόρα στο έμψυχο δυναμικό σημειώνεται από την ομάδα της Αγριάς: «Ο Γ.Σ. Θησέας Αγριάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Μπόρα που έμεινε ελεύθερος από τον Ρήγα Φεραίο. Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Θησέα, του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Μπακάλης: Θετικό το κίνητρο στους νέους

Αναφορικά με την επιστροφή του στην ομάδα της Αγριάς, ο Λάκης Μπακάλης μίλησε χθες στον «ΣΠΟΡ FM 89.5» σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Χρειάζεται δουλειά απ’ όλους. Τα δύσκολα και τα εύκολα τα κάνουμε εμείς. Τη Γ’ Εθνική την ξέρουμε καλά. Είναι μία δύσκολη κατηγορία και δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Η σωτηρία από τον υποβιβασμό θα κριθεί στην κόψη του ξυραφιού. Εμείς έχουμε ως στόχο τη σωτηρία. Αυτό κουβεντιάσαμε με τη διοίκηση. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες και τα λάθη μας και φυσικά να δουλέψουμε και στα πλεονεκτήματά μας. Δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά, θέλω να δω κι εγώ την ομάδα. Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια του Θησέα, όμως είναι άλλο να βλέπεις απ’ έξω κι άλλο μέσα από τον αγωνιστικό χώρο στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Είναι μία νέα ομάδα με νέα παιδιά με φιλοδοξίες κι αυτό είναι το κυριότερο για έναν προπονητή, να έχει κίνητρο το κάθε παιδί ν’ ανέβει πιο ψηλά και να δουλέψει με διάθεση και φιλότιμο στην ομάδα».

Για το ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση στην Καρδίτσα: «Η Αναγέννηση ψάχνει το πρώτο της τρίποντο, ώστε να ανέβει βαθμολογικά, και θα πάει να πάρει το παιχνίδι. Μια ομάδα ξέρουμε ότι μεταμορφώνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν ξέρεις πώς θα έρθει το κάθε παιχνίδι. Τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου