ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εχασε και αποκλείστηκε ο ΟΥΚ

εχασε-και-αποκλείστηκε-ο-ουκ-457525

Την ήττα με σκορ 7-9 γνώρισε χθες ο ΟΥΚ Βόλου από την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Βολιώτες πλήρωσαν την απουσία δύο σημαντικών απουσιών, μιας και την χθεσινή προσπάθεια δεν μπόρεσαν να ενισχύσουν για επαγγελματικούς λόγους οι Κουρτίδης και Μυκονιάτης.

«Οι απουσίες των Κουρτίδη και Μυκονιάτη στάθηκαν καταλυτικές στην χθεσινή αναμέτρηση ώστε να χάσουμε την πρόκριση στα προημιτελικά μέσα στην έδρα μας. Αν είχαμε στη διάθεσή μας τους παραπάνω παίκτες τότε σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά» σχολίασε στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας Ζαφείρης Μαρινάγης.

Όσον αφορά το πρώτο οκτάλεπτο το Περιστέρι προηγήθηκε με σκορ 1-2, ενώ στο τέλος της δεύτερης περιόδου οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να προηγούνται με ένα τέρμα, μιας και οι δύο ομάδες πέτυχαν από δύο τέρματα για να γίνει το 3-4. Στο τέλος της τρίτης περιόδου το Περιστέρι πήρε αέρα δύο τερμάτων με σκορ 4-6, αλλά οι Βολιώτες κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με σκορ 7-7 λίγο πριν την λήξη του αγώνα. Η αναμέτρηση πήγαινε χέρι – χέρι μέχρι και τα τελευταία 45 δευτερόλεπτα, όπου οι φιλοξενούμενοι με δύο τέρματα έσβησαν κάθε ελπίδα για πρόκριση του ΟΥΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Συνέχεια με πρωτάθλημα

Πλέον η στροφή της βολιώτικης ομάδας στρέφεται ξανά στο πρωτάθλημα, με τον ΟΥΚ να φιλοξενεί την Κυριακή την ομάδα της Κέρκυρας, κόντρα στην οποία είχε επικρατήσει στην Α’ Φάση του Κυπέλλου. «Η προσοχή μας στρέφεται από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα. Θέλουμε την νίκη στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και θα κάνουμε τα πάντα, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην Κέρκυρα» πρόσθεσε ο τεχνικός του ΟΥΚ.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 1-2, 3-3.

Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Κωνσταντινίδης

ΟΥΚ Βόλου: Τουριόγλου, Ε. Παπαδημητρίου, Γεωργακόπουλος 1, Γλύκας, Χατζηγούλας 1, Μαρασλής, Μπλάνας 2, Μπενόπουλος, Νικολέρης, Γ. Μαρινάγης, Ιωαννίδης, Παπαναστασίου, Βαμβουνάκης 1, Χ. Μαρινάγης 2, Γραμμένος.

ΓΣ Περιστερίου: Δ. Μπαγλατζής, Γ. Μπαγλατζής, Φωτίου, Σταυρόπουλος, Σαρρής, Τζωρτζάτος, Κλαβιανός, Παντέλης, Δουβίνης, Ανδρεάκος, Στέλλας, Κονδουράκης, Γκίκας.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια

Τα φαβορί επικράτησαν στους υπόλοιπους αγώνες της Β΄ φάσης του Κυπέλλου υδατοσφαίρισης και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά. Ο Παναθηναϊκός πάντως δυσκολεύτηκε πολύ στο ΟΑΚΑ και χρειάστηκε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει το Παλαιό Φάληρο με τελικό σκορ 11-9. Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με την πρώτη ομάδα (χωρίς τους Κομάντινα και Βλοντάκη) απέναντι στο ΝΟ Αργοστολίου και φυσικά δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη με 12-2, όπως και ο Πανιώνιος με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου (16-6). Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΚΟΕ (13.30) η κλήρωση της προημιτελικής φάσης που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου. Εκτός από την προημιτελική φάση έχουν μείνει οι ομάδες του Καλαμακίου αλλά και του ΟΦΗ μιας και αποχώρησαν. Έτσι δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Χανιά – Καλαμάκι και Χίος – ΟΦΗ.

Τα αποτελέσματα της Β’ Φάσης

Λάρισα – ΠΑΟΚ 6-11

ΟΥΚ Βόλου – ΓΣ Περιστερίου 7-9

Βουλιαγμένη – ΝΟ Πατρών 11-7

Παναθηναϊκός – Π. Φάληρο 11-9

Ολυμπιακός – ΝΟ Αργοστολίου 12-2

Πανιώνιος – Τρίτων 16-6

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου