ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόβλημα με την κάρτα του Πεντρίνιο

πρόβλημα-με-την-κάρτα-του-πεντρίνιο-416551

Πρόβλημα προέκυψε με την μπλε κάρτα του Βραζιλιάνου Πεντρίνιο, που είναι απαραίτητη για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα ως κοινοτικός και η έλευσή του στο Βόλο για λογαριασμό της Νίκης συνεχώς αναβάλλεται.
Τόσο ο Πεντρίνιο στη χώρα του, όσο και ο Στράτος Γιδόπουλος, κάνουν προσπάθειες για να λυθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ζήτημα που έχει προκύψει και έχει να κάνει με την πρώην του ομάδα. Να θυμίσουμε ότι όλα τα χαρτιά του Βραζιλιάνου επιθετικού έχουν κατατεθεί κανονικά στην ΕΠΟ, η μεταγραφή του έχει γίνει εμπρόθεσμα και με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ωστόσο κολλάει η ενσωμάτωσή του στην υπόλοιπη κυανόλευκη ομάδα από το παραπάνω γεγονός. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει εντελώς το «τοπίο» και θα μπορέσει ο τεχνικός Βέλικο Ντόβενταν, πότε θα λυθεί το θέμα και θα τον έχει στη διάθεσή του.
Εν τω μεταξύ ο Στράτος Γιδόπουλος έχει αρχίσει και σκέφτεται άλλες λύσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος δεν καταφέρει να βρει λύση στο πρόβλημα με την μπλε κάρτα του και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League 2. Αλλωστε η ΕΠΟ δίνει το δικαίωμα μέχρι 14 Φεβρουαρίου, οι ομάδες να εντάξουν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι από τις 31 Αυγούστου.    
 
Ο Κερκυραίος Πουλημάς διαιτητής
Ο Κερκυραίος Νικόλαος Πουλημάς θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της Football League 2 που θα γίνει στα Γιαννιτσά την Κυριακή. Βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Κατσούρης και Βασίλειος Δράμπαλος, επίσης από την Κέρκυρα. Τέταρτος ορίστηκε ο Κοζανίτης Κωνσταντίνος Πανυτσίδης.    

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου