ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαία νίκη στον Αλμυρό επί του ΑΟ Σελλάνων για ΓΣΑ

σπουδαία-νίκη-στον-αλμυρό-επί-του-αο-σε-730570

Ρεπορτάζ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΓΣ Αλμυρού, υποχρεώνοντας τον ΑΟ Σελλάνων στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1, στο Δημοτικό στάδιο «Αθ. Ραγάζος» για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι, που κατά διαστήματα ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξαν το σκορ στο 22’, όταν ο Κόκκας κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στουρνάρας, που δεν αστόχησε, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς από τους φίλους του Αλμυρού.

Κι ενώ οι Αλμυριώτες πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ, με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 48’ οι φιλοξενούμενοι του ΑΟ Σελλάνων βρήκαν το δρόμο προς την ισοφάριση. Ο Κοντός στο 48’ από κοντά ήταν ο σκόρερ της ομάδας του Προαστίου, εκμεταλλευόμενος όμορφη σέντρα από τ’ αριστερά.

Στο 53΄ο Τζοβάρας απείλησε με σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Ο ΑΟ Σελλάνων σκόραρε στο 75 όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το τελικό 2-1 για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου έγινε στο 84’ με σουτ του Τσιώλη μέσα από τη περιοχή, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Κοντός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει για την ομάδα από την Καρδίτσα, καθώς το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον Σταυράκη σε κόρνερ.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ 2-1

Δημοτικό στάδιο Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος»

4η αγωνιστική – 4ος Ομιλος, Γ’ Εθνική

Σκόρερ: (22’ Στουρνάρας πεν, 84’ Τσιώλης – 48’ Κοντός)

ΓΣΑ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Κόκας (64’ Παπακώστας), Βαγγέλι (90’ Τσιουρής), Δημηνάς (76’ Κρανάς), Αλεξανδρής, Στουρνάρας, Τζοβάρας, Τσιώλης, Τσελεπής (88’ Χατζής)

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Αρχοντής, Μπούσδρας, Κούρκουλας (46’ Υφαντής), Τσιρογιάννης (87’ Μπακρατσάς), Μπιτέλης, Τζέκος, Κοντός (83’ Πατσαρούχας), Χάδιαρης (86’ Παπαδημητρίου).

Αρσένος: «Καλύτεροι μέρα με τη μέρα»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού Στέλιος Αρσένος μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της Δευτέραςσημειώνοντας: «Ηταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι και καταφέραμε να πετύχουμε μια σημαντική νίκη, που την χρειαζόμασταν ύστερα από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Α.Ο Σελλάνων, αλλά τελικά ήμασταν εμείς που πήραμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα μας έφερε την ισοφάριση. Τελικά πήραμε τα ηνία του παιχνιδιού και κρατήσαμε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Μέρα με την μέρα είμαστε καλύτεροι και πάμε στο επόμενο παιχνίδι με χαμηλά το κεφάλι για ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και συνέβαλλε στη νίκη μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου